СЕКРЕТАР СЕЛИЩНОЇ РАДИ ІГОР ВАСИЛИШИН ПРОГРАВ МЕНІ ВСІ СУДИ. Я не буду йому платити 180 тисяч гривень за «образи» його «честі і гідності», як він того хотів. Судові витрати будуть із його кишені.

21 листопада 2022 року він подав на мене та редакцію газети «33 канал» до суду за публікацію матеріалу про побиття мого сина на АЗС посадовцями владних структур «ЯКЩО РИПНЕШСЯ, ОТРИМАЄШ ПОВІСТКУ В АРМІЮ І ТВІЙ СИН ПІСЛЯ ЛІКАРНІ ПІДЕ ЗА ТОБОЮ, А ПОТІМ І ДРУГИЙ».

Згодом Василишин забрав позов проти газети. Очевидно не хотів подальшого розголосу про майбутній програш у суді, адже таких позовів газета пережила немало. Вимагав сотні тисяч гривень лише з мене.

12 квітня Крижопільський районний суд відмовив Василишину у задоволені його позову проти мене про захист його честі, гідності та ділової репутації, стягнення із мене моральної шкоди. Судові витрати залишились за ним. Він намагався скасувати це рішення у Вінницькому апеляційному суді. Проте, 22 червня колегія суддів там йому відмовила.

Правда взяла верх. Секретар селищної ради Ігор Василишин програв всі суди.

Крім того, кримінальна справа про побиття мого сина на АЗС 16 вересня 2022 року не закрита попри всі намагання. Маю надію на її всебічне розслідування та справедливе покарання для злочинців.

Наталія Денисюк