Бо спершу дві старшокласниці по-приколу під час відлиги зліпили із снігу 1,5-метровий фалос під міським судом… Що це був за натяк під «Храмом Феміди» чи просто еротичні фантазії дівчат досі не зрозуміло… Бо навіть за швидкої реакції охорони суду учасниці снігового флеш-мобу досить швидко зникли в напрямку Вежі…

Зате двоє школярів, які витоптали на снігу на центральній площі Вінниці три 2-метрові літери того самого «Х…», надовго запам’ятають цю зиму! Адже їх в прямому сенсі «по гарячих слідах» затримали правоохоронці та склали відповідний адмінпротокол… І їхні батьки за цю «писанину» по білому снігу згідно статті 173 адмінкодексу сплатять скромний штраф…

Нагадаємо, що про правопорушення жителі Вінниці можуть повідомляти працівникам Ситуаційного центру за телефоном 067-4-102-101, або написати у Вайбер. Працівники оперативно реагуватимуть на повідомлення, переглядаючи відео на камерах і за потреби, інформуючи відповідні структури.

Ситуаційний центр являє собою диспетчерську, в якій ведеться онлайн-спостереження ситуації у місті з допомогою наявній системі відеоспостереження. Працівники центру моніторять місця найбільшого скупчення людей, об’єктів, які потребують посиленої уваги з погляду громадської безпеки.

Зокрема, камери встановлені на виїздах та в’їздах у місто, магістральних вулицях, перехрестях, площах, вокзалах, зупинках, навчальних закладах тощо. Також щодня працівники Ситуаційного центру фіксують правопорушення, які відбуваються в місті, що допомагає у з’ясуванні обставин та розкритті справ.

Нещодавно у вінничан з’явилась можливість повідомляти про правопорушення, які трапляються у місті, працівникам Ситуаційного центру по Вайберу або телефоном 067-4-102-101. Жителі Вінниці можуть звертатись сюди щодо порушень благоустрою в місті, крадіжок, адміністративних порушень тощо.

Фото з мережі Інтернет.