Думаю, що ні. Бо є дуже красномовна статистика — 70 відсотків американців сьогодні підтримують Україну! А це та більшість, яка має забезпечити перемогу якомусь із кандидатів. А вибори вже в 2024! І восени вже буде відоме ім’я нового чи старого, але новообраного президента США!

І думаю, що республіканці, в тому числі і на нещадній критиці недостатньої підтримки України, нерішучості і т.п. Байдена будуть будувати виборчу програму свого кандидата. Перша ластівка вже сталась — один із кандидатів, республіканець Пенс, приїздив до України, щоб показати, що він за надання Україні усього необхідного!

Думаю, що саме такий кандидат — ще рішучіший за Байдена у підтримці України від республіканців – буде висунутий цією партією, а не Трамп. Трамп, може, піде як самовисуванець. Але без шансів!

Проти Байдена його вік. І найстаршому президенту в історії США треба зробити щось таке, ну таке, щоб американці таки вибрали його. Що може бути краще за фінал цієї найстрашнішої за 80 років війни? За основний лозунг — США на чолі з Байденом відстояли і врятували демократію у світі? Ось воно — війна закінчилась! Україна, за допомогою США, відстояла свою територіальну ціліс­ність. Партнери довели, що правда перемагає! І це зробив Байден та його команда!

Хіба на таких історичних лозунгах стане непрохідним навіть президент, якому більше 80-ти?


Тому, напевно, таємні перемовини з рф відбуваються. Думаю, що їм дали рік, щоб виконати ультиматум США. Мовляв, як хочете, так і робіть — з Путі­ним, без Путіна. Але ця війна має закінчитись до літа. На жаль, наступного! Максимум! Бо восени 2024-го вже фінал виборів. А на початку січня 2025-го інавгурація нового президента.

Ось по цьому графіку і звіряйте все, що буде прогнозовано відбуватись!

Або до Нового року ЗСУ підходять до Криму і він передається дипломатичним шляхом, вже відвоювавши інші території. Або вже із усім наявним озброєнням, далекобійними ракетами і літаками F-16 йде його захоплення. Паралельно — ліквідація Чорноморського флоту.

Якщо ви проаналізуєте всі домовленості по поставках, зрозумієте, що вони робляться саме під ці події.

А в наступному році саме у Вашингтоні має відбутись ювілейний, 75-й саміт НАТО!

І саме там Байден планує, скоріше за все, проголосити це історичне рішення. Одразу після перемоги!

Світу і США потрібен ще цей рік! Щоб і санкції зжерли надприбутки рф.

Вони не такі ефективні, як дехто сподівався, але і не провальні. Рф за цей рік точно економічно просяде. А якщо так станеться — хто годуватиме дотаційні регіони?! А це від Криму до Чечні! В рф дуже розбалансована економіка. І лише 4 округи надприбуткові. Що називається, «кормільци всія матушкі». Це Тюмень, Кузбас, Якутія і Москва (в останньому просто всі офіси компаній платять податки)… їх вже підкосили. Зрозуміло, що банкрутами не стануть. Але ж і надприбутків уже не буде… то де тоді братиме Кадиров і інші місцеві царки, коли дотації 70-90-відсоткові?!

Та й Україні за цей рік не завадить таки ефективно поборотись з прогнилою корупційною системою! Чи ви хочете далі годувати цього паразита — чорну олігархічну сотню?! А вони якщо що — одразу повернуться. Та ще й засвітяться нові! Нажившись від мародерства на війні! Ви ж подивіться, скільки цієї нечисті! Це ж не менша катастрофа, аніж війна!

Тому і нам корисно буде почистити своі владні стайні. Під ультиматуми партнерів у наших якось краще виходить!

Хочу наголосити на ще одному важливому аспекті — проти України рф може використати лише тактичну ядерну зброю. Проти США, Європи — стратегіч­ну.

Це десятки мільйонів смертей, світова катастрофа. Поставте себе на місце керманичів цих держав… особливо Німеччини, яка ядерки взагалі не має.

Поставили? Тепер зрозуміли?

Знаєте, кого найбільше бояться? Безумних? От і бояться, а що тут дивного? А хіба цей кодляк путіністів нормальний, коли пісні про ядерну війну складає — що всім буде хана… і радіють?!

А біснуватий лідер цієї імперії зла ще і заявляє, що ми попадемо в рай, а інші — ні! Або ж: «а зачем нам такой мір, если там не будет рф»? Перекладайте слово мір як світ – і все зрозумієте…

Є стримування, так, Китай дає сигнали про те, що ядерку не підтримує… але і про віроломний напад ніхто не вірив… Але ж вискочив чорт з-під куща!

Тому не чекаймо різкого контр­наступу. Бо наступ класичний — це один до трьох. На одного рашиста — троє наших загиблих! Бережімо кожного воїна!

Розраховуймо ще цю зиму на неспокій цієї клятої і страшної війни. Набираємось терпіння! Бо 2024-й має стати переможним! А Україна — отримати запрошення в НАТО на наступному саміті в США!

У принципі цей сценарій логічний! Я прямо його читала в очах Байдена під час виступу у Вільнюсі.

А ви?

Тетяна Редько