Один з них в минулому був спортсменом з двома вищими освітами. А другий — директором великого підприємства. Колись їх не цурались діти, дружини, родини. А тепер товариші — безпритульні та харчуються на смітнику, вживають “хімію” і будь-яку «дурь». Вони нюхають клей, ацетон та дивляться «мультики».

Доктор підійшов до бомжів, привітався і каже:

– Ви все пропили і втратили. Хочете, я Вам допоможу? Я реально можу!

Перший виявися гумористом: «А я вже закодований. Як нема — то і не п’ю. П’ю — як усі!»

Другий також відповів з посмішкою: «А я анонімний алкоголік і проходжу 12 кроків нового життя». Отже, хлопці досі жартують та не вважають себе хворими. Що відбувається з людьми?

1. Першу стадію людина не усвідомлює, хоча може подолати сама.

2. Другу стадію людина також не усвідомлює, хоча їй ще можна допомогти.

3. Третя стадія — кінець усьому. Це вже органічна алкогольна енцефалопатія.

Залежна людина з самого початку закодована на 3 стадії, наче зомбі. Це клініка особливої хвороби. Тут треба не кодуватися, а розкодуватися комплексно — на новому рівні свідомості та обміну речовин… Лише така стратегія гарантує нове життя.

Метод «Свобода без коду» вже доведений до досконалості. Від­тепер це також НАРКОМАНІЯ.

Доктор Овсянюк нагадує, що його асистент подолав пекельну злоякісну наркоманію. Це лише те, що на поверхні. Щодо інших наркозалежних — тут все анонімно. Та вони також їдуть здалеку… Можливо, що якась індивідуальна схильність є також і в тебе.

Адже люди в стресі. Почастішали алкоголізм, куріння, ожиріння, логоневрози, фобії та панічні атаки. Комп’ютерне рабство – пандемія не стукає, а вповзає. Хворі вірять лише в цифровий розум. Ми знаємо таємне число наркотичного та азартного коду. Залежну людину треба не кодувати, а розкодувати від залежності. Повністю і абсолютно! Раз — і назавжди!

ЯКЩО НЕ ДОПОМОГЛО «КОДУВАННЯ» ЙДІТЬ В ЦЕНТР «СВОБОДА БЕЗ КОДА!»

Вас приймає визнаний Доктор Овсянюк Олександр Григорович.

У нас укладається письмовий Договір з реальною Гарантією.

Наш офіс на Пирогова 107-А. (їхати на Поділля до Зодчих, 22).

Запис тут: (050) 281-58-23; (098) 281-58-23; (073) 281-58-23.