Наш ворог “побудував” завод по виробництву FPV дронів потужністю 3000 дронів в місяць. Це дешева пропоганда . Чому? Бо не потрібен «завод»

Наш фонд Хвиля’91 створив команду, яка збирає у підвалі  2.000 дронів на місяць. Я сподвіваюсь всі розуміють що ніхто нічого не виробляє? Це “кружок робототехніки” – китайські комплектуючи і 20 людей з паяльниками. Але є нюанс, треба мати стабільні відносини з заводами, бо ворог викупає все, а для китайців гроші не пахнуть.

Наразі ми програємо “битву за повітря”, а це перший крок до поразки. Ми повинні об’єднатися зараз.

Я можу домогти у закупівлі запчастин всім виробникам FPV дронів. Прямий контракт з заводами –  по собівартості, без посередників, без авансів. Я заберу на себе логістику, розмитнення по преференціям , і передплату на заводи.

Єдина умова ваша націнка на продаж не повинна бути більше 10%, а ціна дрона (без батареї) не перевищувати 14.000 грн.

За моіми підрахунками, Украіні потрібно мати 100.000 FPV дронів на місяць, це 30 млн баксів  , тобто 10 вистрілів Патріота, два стадіона, чи одна дорога біля київського ЦУМа.

Я ніколи не розраховув на нашу імпотентну та корумповану владу, тому ми повинні це зробити самостійно. І ми це зробимо, бо в нас просто нема вибору. Інакше війна закінчиться раніше ніж ви думаєте, і не так як би вам хотілося.

Дякую за шери та теги виробників.

Відео роботи наших дронів в сторіз та в коментарях. На фото найпродуктивніша група на запоріжському напрямку — і це не жарт 😂

UPD. Дякую за залучення . Я та моя команда , всім обовʼязково відповість , завтра протягом дня.

UPD 2. На пропозиції накштальт – дайте комплектуючи , навчіть збирати , знайдіть фінансування – не відповідаю . В чому тоді ваша цінність ?

І ще дякую за підтримку https://bit.ly/3OiFmdY