Існує ймовірність, що навіть близьке оточення російського диктатора задумується про закінчення розвʼязаної проти України війни та безпосередню заміну “царя”.

Режим російського диктатора, воєнного злочинця Путіна може перебувати у стані агонії після заколоту Пригожина і проживати свої останні місяці. Навіть затяті прихильники Путіна вже розуміють, що все йде не за планом.

Ізраїльський журналіст Цві Зільбер припустив, що відправними точками для остаточного краху режиму Путіна стане втрата Кримського мосту, а тим паче окупованого Криму. Це стане летальним ударом, і навіть вкиди пропаганди про НАТО і США не зможуть пояснити це населенню. Журналіст вважає, що наступним кроком буде революція.

“Крім того це ще більше деморалізує путінські війська, які перебувають на фронті. Мовляв, заради чого вони там, якщо війна програна. У мене відчуття, що вони наразі в стані хаосу і вже не виконують нічиїх наказів”, – додав він.


Крім того, існує ймовірність, що навіть близьке оточення російського диктатора задумується про закінчення розвʼязаної проти України війни та безпосередню заміну "царя".

"Моє суб'єктивне, що ми бачимо останні дні, можливо тижні-місяці цього режиму", – резюмував Цві Зільбер.

Як відомо, секретар РНБО України Олексій Данілов вже не раз казав, що на Росію чекає розпад, і закликав світ до цього готуватися. В одному зі своїх інтервʼю він прокоментував спробу заколоту ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина і заявив, що бунт показав – Росія не є державою. Зараз РФ роздроблена і немає сили, яка могла б утримати її вкупі.

А політолог Микола Давидюк вважає, що 2023 рік стане для Росії революційним. За його словами, життя Путіна може закінчитися розстрілом. Залишилося дочекатися цього моменту.

Вадим Снігур