У першій половині липня у турецькому місті  Аланія  відбувся чемпіонат Європи з хокею на траві серед юніорів до 18 років.

У цих змаганнях брала участь збірна України, до складі якої увійшли молоді таланти Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Високопрофесійний турнір, охопивший II дивізіон, EuroHockey U18 Championship II-A 2023 Boys, зібрав учасників з шести країн: Франції, Туреччини, України, Хорватії, Болгарії та Фінляндії. Українська збірна продемонструвала вражаючі досягнення, завоювавши почесне третє місце на цих змаганнях.


Зокрема, вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1, Владислав Цимбалюк та Ілля Семчук, відзначилися професійною грою і забитими голами під час турніру. Вони стали невід’ємною частиною стартового складу збірної команди України та заслужено отримали визнання від тренера МДЮСШ № 1, Олександра Кулеші.

Тренер поділився своїми враженнями: “Наші вихованці, Владислав Цимбалюк та Ілля Семчук, демонстрували відмінну форму та показали себе на високому рівні. Вони мають великий потенціал для успішної спортивної кар’єри. Їхній успіх на цьому міжнародному турнірі є прикладом для молодших спортсменів.”