Після концерту співак відшукав хвилину, щоб відповісти на декілька запитань журналістів «33-го каналу». В розмові він подякував вінничанам за гарний прийом і обіцяв наступного разу здивувати своїх фанатів ще більш вражаючими постановками номерів.

– Чому на День закоханих ти приїхав саме у Вінницю?

– Напередодні у нас було два аншлагових концерти в Одесі, а ось на День закоханих ми мали за честь отримати запрошення від організаторів виступити у Вінниці. Це дуже приємно, що у кожному місті люди чекають на порцію Vitamin D, яким ми з радістю ділимося. Концерти у Вінниці завжди наповнені віддачею людей, і це приємно — коли ми відчуваємо один одного.

– У чому секрет твоєї успішності?

– Дуже вдячний за таку оцінку моєї творчості (посміхається). Думаю, що найважливіше – це робити все від душі. Якщо ти це робиш щиро, то справа буде успішною.

– На минулорічному «Голос. Діти» у твоїй команді була маленька учасниця з Вінниці (Дарина Красновецька), яка три роки хотіла в твою команду, однак так і не дійшла до прямих ефірів. Ти її запам’ятав?

– Звичайно. Я підтримую зв’язок з усіма учасниками команди «монатиків» (і третій, і четвертий сезони). За час проекту ми стали однією такою собі сильною командою друзів-колег. Ми відслуховуємо разом на Monatik Chilibi Sound їхні нові пісні, даємо поради, продовжуємо працювати і надалі. А Даринка сьогодні навіть була на моєму концерті.

– Яка творчість у тобі переважає: ти більше композитор, співак, танцюрист чи актор? У фільмах, до речі, ще плануєш зніматись?

– Я думаю, що не може щось переважати більше чи менше. Це як відповісти на запитання: ти любиш більше тата чи маму? Точно можу сказати, що грати я не вмію і не хочу. Тому фільми на даний період часу — це не моя історія.

– Чи не хотілось би представляти Україну на «Євробаченні», адже минулого року ти добре запалив «євросцену»?

– Мені набагато комфортніше у ролі «спостерігаючого». Так у мене є можливість підтримувати і вболівати за нашого представника. Минулого року нам була надана почесна місія відкривати «Євробачення», і тепер на наші концерти за кордоном (наприклад, у Німеччині був тур із 7 концертів, у Іспанії — тур 3 містами, Франція, планується Кіпр і багато інших країн) до нас на концерти ходять не тільки представники діаспори, а ще й англомовні люди.