Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков розповів, як для нього минув непростий рік без неї.

У роковини смерті знаменитої української акторки він дав інтерв’ю Сніданку з 1+1, в якому зізнався, що його життя стало усамітненим, і він все ще не звик до того, що його коханої більше немає.

Мріяв, що може щось мені написала. На жаль, взагалі нічого подібного. Бо Руся була оптимістом, і навіть якихось думок про те, що буде щось недобре, не виникало. Впевнений, що точно вона не хотіла б, щоб ридали. Так, я продовжую жити, але рецепта, як це все відпустити і знову почати якось повноцінно жити, його немає. Мабуть, потрібен час», — поділився він.

Ісаков також показав частину їхнього будинку, яка згоріла після смерті дружини.

«Після обстрілів були значні коливання електроенергії і сталася пожежа. Вигоріла наша гончарна майстерня. Весь час ставлю собі таке питання: „Сподобалась би Русі ця частина, яка зараз з’явилася в нашому будинку?“. І трохи навіть собою пишаюся. Думаю, що сподобалось би це місце навіть більше, ніж те, що було раніше», — зізнався він.

Нагадаємо, телеведуча і акторка Руслана Писанка померла на 57-му році життя від важкої хвороби в Німеччині 19 липня 2022 року.