25-го липня шлюбу міністра оборони Олексія Резнікова і телеведучої та психологині Юлії Зорій виповнюється три роки.

Напередодні Юля дала інтерв’ю KP.ua, в якому розказала про те, як чоловік згасав без неї на початку повномасштабного вторгнення та як вона спілкується з його колишньою дружиною.

За словами Зорій, про річницю весілля вона геть забула.

“Ми маємо кілька прив’язок до дат – це дата нашого знайомства і дата мого повернення до Києва після початку повномасштабної війни. Я тоді виїжджала з Києва на два місяці. І день мого повернення став для Олексія суперважливим. А реєстрація шлюбу якось випала із цього списку”, – зізналася вона.

На запитання, чому саме дата її повернення, Юлія сказала:

“Крім того, що він був змучений фізично, адже спав по кілька годин, він був дуже змучений ще й морально, почав згасати емоційно.”.

“Він розумів, що не може сказати мені – “приїдь”, він би і сам за мене тут переживав, але потім дякував, що я сама вирішила. Говорив, коли я повернулася, у нього з’явилися сили йти далі, бо моя присутність поряд була потрібна йому як повітря. Я й сама не усвідомлюю, як це бути від нього окремо”, – запевнила Зорій.

Юлія часто у своїх постах називає чоловіка своїм супергероєм, та каже, що робить це абсолютно щиро.

“Я вам скажу відверто, що пишу це не для того, щоб показати моє життя якесь не таке, як у інших, або надати фарб там, де їх немає. Я пишу абсолютно щиро за тим, що між нами відбувається. Це не означає, що ми не можемо посваритись. Можемо звісно. Можливо, хтось когось не зрозумів і сам собі щось надумає. Але нам вдалося досягти цього лише тому, що ми вирішили до шлюбу.

Ми дуже багато працювали над своїми стосунками. Реально було докладено величезну кількість зусиль, і я говорю це зовсім серйозно. Бажання бути разом було настільки велике, що нам доводилося сідати з ним і говорити про це. До того моменту, коли ми одружилися, ми сварилися, розходилися і сходилися кілька разів. І якщо деякі пари проходять це після шлюбу, ми пройшли до шлюбу. Усі сварки, розбіжності, образи ми лишили там. Тому в шлюб брали цілком свідомо і з розумінням, хто ми. Або, можливо, нам так пощастило. Буває, що люди зустрічаються і одразу розуміють – це воно”, – поділилася Юія.

Як відомо, в Олексія є дочка Настя від першого шлюбу. Зорій запевнила, що має з нею гарні стосунки.

“Не те, щоб дуже близькі подружки, але ми дуже добре, тепло, близько спілкуємося. Вона дуже класна. Це наш результат, до якого ми прийшли протягом кількох років, це наша спільна заслуга. Адже у нас із Олексієм є онуки, я їх люблю. Вони бувають у нас, ми – у них. Ми всі, на щастя, добре спілкуємося, ладнаємо, дружимо”, – зазначила телеведуча.

“Ми чудово спілкуємось і з мамою Насті, першою дружиною Олексія. Іноді збираємось усі разом. У нас дуже прикольні, здорові стосунки. Вона дуже класна жінка, дуже поважаю її”, – додала вона.