Ми повідомляли про те, що це стратегічне підприємство було націоналізовано. Його відібрали у біглого олігарха Фірташа та передали державі.

Попередній директор – знаходиться у СІЗО. Йому інкримінують фінансові зловживання у особливо великих розмірах.

І ось стало відомо, хто очолив «Вінницягаз».

Начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов зустрівся з новим керівником «Вінницягаз»  Ігорем Квіком та колективом підприємства. Відтепер це державна структура. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Як представники держави, обласна військова адміністрація  буде здійснювати в межах повноважень контроль та координацію дій щодо функціонування та захисту об’єктів критичної інфраструктури.

«Від співробітників «Вінницягазу» залежить дуже багато, адже попереду важка зима. Складніша, ніж минулого року. Тому готуватись потрібно вже зараз.

Під час зустрічі представив колективу Олександра Літянського на посаді технічного директора. Він уже має досвід роботи в структурі “Вінницягазу”. Останніх кілька років працював у команді обласної військової адміністрації. Впевнений, що досвід і знання Олександра Літянського підсилять роботу компанії.

Оглянув укриття та потужності підприємства.

Ворог продовжує обстрілювати соціально важливі об’єкти критичної інфраструктури. Саме тому необхідно приділити максимум уваги для їх захисту. Впевнений, що разом здолаємо всі виклики», – повідомив він.

Андрій Власенко