Материнське серце не випадково відчуло, що син-військовослужбовець скоро опиниться в зоні бойових дій. Він пив запоями після розлучення з дружиною. Рідна мати плакала, молились і нарешті вмовила сина на лікування.

Вона вірила: «Царства Божого п’яниці не успадковують». Це Закон Божий.

Сина треба негайно рятувати. Мати дізналась в знайомих, до кого краще звертатись… Бажання випити дійсно кудись зникло. Швидко. Та на прощання лікар попередив: «Навколо тебе будуть випивати інші, але не місце красить вільну та досконалу людину… Якщо ти сам не пригубиш алкоголь «заради компанії», то тебе ніколи в житті більше не потягне до спиртних напоїв. Я гарантую, що цей екзамен лише укріпить результат. Але головне натхнення — безцінне здоров’я та життя! Я вірю, що відтепер під час небезпеки тебе буде захищати Ангел-охоронець. Наша віра абсолютна!».

На прощання Василь отримав ще декілька особливих порад та потім дійсно опинився на передовій. Були стреси, іспити та зовнішні спокуси з випивкою. Він завжди залишався абсолютно тверезим, спокійним і впевненим у собі. Його поважали товариші. Все було добре. Але це реальна війна! Коли ворог застосував прицільний вогонь реактивними системами «Торнадо», наш герой дивним чином не постраждав під час влучання в його укриття. Що він побачив навколо? Про це ніколи не розповідає, але сам залишається досі живим і здоровим. Василь ві­рить, що народився в сорочці. Він пізнав захист вищої сили: «Мене врятував Ангел».

Єдність науки, духовності та високого лі­карського мистецтва здатна творити чудеса. Один чоловік «ходив на чотирьох», а тепер сів за руль і збудував будинок. Інший переміг наркоманію. Хтось дивно захистився від смертельної небезпеки та врятував побратима. Наука не панацея.

Віра і довіра йдуть рука об руку. Лікує і метод, і особистість. Символічно, що лікар нагороджений орденом архангела Архистратига Михаїла. Нам потрібна перемога на усіх фронтах — видимих і невидимих. Наша віра абсолютна.

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР «СВОБОДА БЕЗ КОДА».

ВСЕВИШНІЙ З НАМИ — ПЕРЕМОГА ЗА НАМИ.