Сьогодні, 26 липня, перша леді України Олена Зеленського відвідала Вінницю

Про це вона розповіла у Фейсбуку, – повідомляє видання Хронікерс.

“Розпочала візит до Вінниці з відвідання меморіалу пам’яті жертв російського обстрілу 14 липня 2022 року. Серед згадок про 29 загиблих – фігурка голуба та сакура. Кожна людина, яку забрала в нас російська агресія, назавжди в наших серцях”, – написала Олена Зеленська у ФБ.

Незабутнє… 14 липня 2022 року росіяни вдарили “Калібрами” по центру Вінниці, у Будинок офіцерів. Тоді загарбники убили перехожих та спалили сусідній медичний центр, де перебували лікарі та пацієнти.

Олена Зеленська вдало підібрала стриманий образ з чорним штанним костюмом.

Вона зазначила, що площа, яку минулого літа російські військові обстріляли “Калібрами”, частково відновлена. Втім, як нагадування про те, якому нелюдському, варварському злу опирається Україна, місцева влада залишила посічений уламками літак у центрі площі.

Перша леді України для візиту у Вінницю обрала класичний чорний штанний костюм, який складався з двобортного жакета з ґудзиками та прямих штанів. Його вона поєднала з бежевою блузою. Аутфіт першої леді також доповнювали шоколадні підбори з прямокутним носом.

Волосся Зеленська вклала в легкі локони, а на обличчі зробила макіяж у коричневих тонах. З аксесуарів перша леді додала сережки-напівкільця.

Перша леді вшанувала пам’ять безневинно убієних рашистськими ракетами мирних жителів Вінниці.