Шановні друзі! Волонтерський центр імені Олександри Бурбело при Вінницькому національному технічному університеті та Благодійна організація «Благодійний Фонд «Струна на арфі України» 24-25 липня 2023 року здійснили чергову поїздку в зону бойових дій з благодійною допомогою для наших захисників з 70 батальйону 101 бригади.

Велика подяка волонтеру Вікторії Войтко, яка збирала волонтерську допомогу й організувала чергову поїздку на передову.

Вдячні щиро волонтеру Анатолію Кучеру, який збирав волонтерську допомогу для наших воїнів і на власному бусі доставив замовлену, дуже потрібну на передовій продукцію – передали від вінничан дрони, три генератори, поліетиленову плівку, маскувальні сітки, кікімори, окопні свічки, одяг, продукти харчування, медичні і гігієнічні засоби.


Передано безпілотники підрозділу аеророзвідки від Володимира, Надії та Ані Стасюків, Світлани Талішевської, ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ» (керівники Олексій Ковальчук та Володимир Житник), Річарда Желєзного. Щиро дякуємо Андрію Турку, Івану Олішевському та їхній команді за розробку, ремонт і модернізацію дрона. Дякуємо дуже доценту Вінницького національного технічного університету Ярославу Осадчуку за розробку і дослідження дронів.

Дуже вдячні професору Вінницького національного технічного університету Олександру Осадчуку за розробку і модернізацію пристрою дистанційного підриву.

Щиро вдячні Громадській організації «Волонтери Хмільника (допомога ЗСУ)», її керівнику Миколі Михальнюку, Миколі Гладунцю, сім’ї Москаленків (Марії, Михайлу, Богдану, Владиславу, Мілані, Аруну, Назару) за передані продукти харчування: м’ясні каші та консерви, сало, овочеві консервації, малосольні огірки, свіжі огірки, груші, мінеральну воду, варення, молоду картоплю, цибулю, часник, випічку.

Щиро вдячні Антоніні Петренко і волонтерам с. Дубовець  Немирівської міської громади Вінницького району за виготовлене і передане для наших захисників згущене молоко, сало, м’ясні консерви, сухі супи.

Дуже дякуємо волонтерам Комунального закладу "Вінницький ліцей № 19", активістам громадської організації «Надійний тил», учителю Віктору Могучу, адміністрації та учням ліцею за постійну допомогу і передані швейні вироби, медичні аптечки, окопні свічки і продукти харчування.

Дякуємо дуже волонтерам маскувальникам спілки ветеранів АТО (м.Ладижин) й Ірині Зеленецькій за передані маскувальні сітки, маскувальні костюми і кікімори, окопні свічки, ноші.

Щиро дякуємо волонтерській спільноті «Чарівна мережка» з Вінницького обласного центру "Квадрат" за передані маскувальні сітки та продукти харчування.

Вдячні щиро волонтерському центру з ТРЦ  S)mall і Катерині Марценюк за передані маскувальні сітки.

Дуже дякуємо Світлані Телішевській за постійну різнобічну потужну допомогу Збройним Силам України і за переданий маскувальний тент, одяг, продукти харчування.

Щиро дякуємо директору ПП «Михалич і Ко»  Петру Комасі за передачу продуктів харчування нашим захисникам – вермішель, згущене молоко та бублики.

Висловлюємо щиру подяку Дмитру Холоду, керівнику ТОВ-підприємство «Полімер» за виготовлену і передану чорну плівку для обладнання бліндажів нашим бійцям на передовій.

Щиро вдячні ТОВ «Ковінько-ковбаси» (власнику Сергію Ковіньку, директору Людмилі Яворській) за постійну підтримку наших захисників, за передані м’ясні вироби.

Висловлюємо щиру подяку київським волонтерам Ірині Іваненко, Людмилі і Дмитрику Батановим за надіслані Прапори України, обереги, бойові пташки.

Вдячні щиро Недільній школі Храму Серафима Саровського (с. Якушинці) і пані Галині за передані окопні свічки.

Щиро дякуємо Андрію Книжнику та БО «Міжнародний благодійний фонд Українського Козацтва «Сприяння підвищенню обороноздатності України» за передане обладнання і засоби гігієни.

Дякуємо дуже Громадській організації «Волонтери Хмільника (допомога ЗСУ)» й  її керівнику Миколі Михальнюку, Українському об'єднанню учасників бойових дій та волонтерів АТО м. Калинівка і Володимиру Морозову, волонтерам з Мурованих Куриловець і Сергію Дзюбаку, волонтерам маскувальникам спілки ветеранів АТО (м. Ладижин) й Ірині Зеленецькій за виготовлення і передачу чохлів для шоломів для 41 танкової бригади.

Щиро дякуємо волонтеру Григорію Катеринюку за надану допомогу нашим воїнам, за передані продукти харчування, газовану воду й смаколики.

Вдячні щиро доценту Вінницького національного технічного університету Леоніду Ковалю та його волонтерському центру за передані енергетичні батончики.

Щиро вдячні Ларисі Марусан за постійну фінансову допомогу у придбанні потрібного обладнання для наших бійців та за передану випічку, макаронні вироби, цукор і крупи.

Дякуємо дуже нашим друзям з-за кордону Володимиру Желєзному, Річарду Желєзному та Osamah, які постійно потужно допомагають бійцям на передовій. Висловлюємо щиру вдячність за надану фінансову допомогу у придбанні потрібного обладнання для наших воїнів Олександру Голованю, Костянтину Кучеру, Мирославу Бацулі, Петру Боднару, Богдану Чухну, Наталі Ямцун, Олегу Коров’ячуку, Михайлу Бурбелі, Аліні Чан, Оксані Клямчук, Павлу і Лідії Юрченкам та їх друзям, Зої Шапкіній та її друзям, Юрію Харченку, Віктору Древилу, Олені Наконечній, Андрію Шаху, , LІUDMYLA  BYCHKOVA, Олені Розживіній, Олегу Пентюку, Артему Книшу, Віталію Снідку, Миколі Римару, Сергію Садовому, а також Олексію Бабенку, Світлані Яремко і її сім’ї, Наталії і Сергію Білим, Любові Гусляковій.

Висловлюємо щиру подяку заступнику генерального директора ТОВ «Виробничо-комерційна фірма «СЕНС ЛТД» Олені Шеванюк та Тур-Клубу «Бідняжка» і його керівнику Вадиму Базалицькому за допомогу у придбанні дизельного пального для нашої 39-ї поїздки в зону бойових дій.

Нам постійно допомагає і вівчарка Баді – наш головний волонтер, яка разом з нами збирає і доставляє волонтерську допомогу в зону бойових дій, радо спілкується з воїнами ЗСУ.

Допомагаємо Збройним Силам України! Разом до Перемоги!

Володимир Бевз