Не допомогли магнітні пастки, прискорювачі і колайдери.

Сенсацією у 1989 році стало відкриття холодного ядерного синтезу (ХЯС).  Італійський інженер Андреа Россі зумів перетворити нікель 58 в нікель 62 з виділенням енергії!Ядерний синтез обіцяє безмежну электроэнергию без вуглецевих викидів, ризиків перегріву  реактора и фактично без радіоактивного «сміття». Пояснити теоретично цю реакцію змогли  в Українській академії інноваційних технологій .

Під час війни з рф Україна стає енергетично залежна від зовнішніх чинників. А формула ХЯС може дати нашій державі цілковиту самодостатність. Ми можемо отримувати енергію з ядерного синтезу протонів водню, тобто, із звичайної води. При цій реакції виділяється колосальна енергія по принципу водневої бомби і тому ці досліди без належної безпеки та підтримки держави неможливі. Але ми маємо право пишатись науковими досягненнями Української академії інноваційних технологій.


Розкритий нами головний секрет природи полягає у врахуванні напрямку векторів магнітних моментів протонів, що хаотично обертаються, та їхніх спінів.

Перспективи використання нашої формули холодного ядерного синтезу колосальні: не потрібен газ, нафта і вугілля, а паливом є вода, тобто водень.

На жаль, всі наші спроби привернути увагу до ХЯС української влади і офіційної науки не дали жодного результату. Залишається  чекати, коли геніально прості рішення Природи нарешті зрозуміють люди,  і ядерний реактор на водні буде пріоритетом на Землі.

Віце-президент Української академії інноваційних технологій Валерій Кульматицький