А гроші та підкупи ворога продовжують діяти?  – запитують жителі села та громадські активісти Хмільниччини

– Село вирішило перейти  до ПЦУ і запропонувало це зробити місцевому священнику УПЦ, так званого московського патріархату.

Але він залишився відданим Кірілу та почав разом із посіпаками організовувати у селі контрреволюцію, – повідомили нашій редакціі жителі села Голодьки.

– Провівши збори про перехід релігійної громади села до ПЦУ, зареєструвавши її юридично, громада прийшла до храму, щоб здійснити там Божу службу разом із священником.

Але зустріли привезений московитським попом десант, більшість була не місцеві жителі.

Ми вже знаємо про ці прийоми агентури Кремля в рясах ще з 2018-го.  Про те як збирали молодиків «на спорті», вату з усієї області, проплачувати їх та автобуси і кидали на громади, які не хотіли більше молитись через Москву. Не даремно Вінниччина була і є оплотом кірілівської церкви. Тут досі найбільше московитських храмів. Знаємо і про те, що цей філіал підтримувала і поліція Вінниччини, бо мала тут в особі керівництва адептів руского міра.

Але щоб зараз поліція стала, на нашу думку, на сторону прихильників Кіріла і РПЦ? І в  час, коли половина наших земляків у лавах ЗСУ? А поряд із священником ПЦУ прийшов батько загиблого воїна з села, щоб помолитись за нього, разом із земляками?

Щоб матері, дружини, діти та батьки помолились за здоров’я воїнів та перемогу!

Та ми зустріли не лише стіну із прихильників московитів, привезених чужих, які заблокували храм, але й стіну з поліцейських.

Чуєте, люди, виходить поліція з ними, допомагала їм у блокаді, а не нам, патріотам України?

Бо якби правоохоронці стали на сторону закону,  селян, більшість яких проголосувала за перехід до ПЦУ, то вони б утворили безпечний коридор і забезпечили б нам вхід до храму, а не допомагали московитам блокувати його, – повідомляють громадські активісти з Голодьок.

– Це все не так просто, тут має втрутитись розвідка та СБУ. Бо Голодьки – це рідне село генерала генштабу рф, який керує агентурою ворога в Україні Володимира Алєксєєва,

Зрозуміло, що перед війною саме на Вінниччині  серед церковників та віруючих московського патріархату, керівництва області, суддів та правоохоронців, спецпризначенців, була створена ворогом мережа агентури та зрадників.

Бо ж це обличчя генерала – де він народився та закінчував школу! Ну і Хмільницький район та рідне село мали вже все чітко розставлене на своїх місцях! Вони всі мали в разі окупаціі робити свою справу! А до цього і ось зараз, коли плани ворога зірвались – колотити.

Ось вони і отримали наказ і зібрались та таким чином там діють. – висловили свої припущення волонтери Хмільниччини.

–  Так, думаємо, що справа тут саме в нашому генералові- землячкові…

Ось така дивна поведінка місцевих правоохоронців, керівництва і така активність прихильників МП, це точно дана команда завербованій та купленій тут агентурі так стояти…

Зверніть увагу – представники МП дуже хочуть затягти громаду та ПЦУ до судів. Щоб там вже купувати рішення та затягувати час. Щоб на цей час взагалі закрити церкву! Повісити замок! Так вони робили не раз!

Щоб зламати людей – мовляв ні поховати, ні відспівати, ні похрестили немає де…

Бо так була УПЦ(МП)… а так немає нікого.

Але, чому люди мають ось таким шляхом йти?

Адже ми як і в інших громадах здійснили усі процедури…

В інших селах цього було досить? А у Голодьках що, особливі закони?!

Ось такими думками поділились з «33-м» жителі села.

Ми ж просимо СБУ, керівництво громади та військової адміністрації втрутитись у ситуацію.

Чи дійсно тут за рясами та активістами – прихильниками Московського патріархату та духовного єднання з Кірілом, лобістами та посадовцями, в тому числі і правоохоронцями, не криються представники тієї самої сформованої ворогом задовго до повномасштабного наступу та початку війни п’ятої колони спецслужб ворога.

Бо втрата останнього оплоту руского міра в рідному селі для генерала Алєксєєва вдарить по репутації.

Хто передивиться це відео, дійсно побачить якусь яловість правоохоронців.

Складатися враження, що вони випробовують терпець людей.

От уявіть собі стан батька, який вимушений був хоронити героя – сина під деревом, а  московити стояли біля храму і сміялись…

Дуже жалюгідне враження, коли стоїть привезена по команді чужа група людей із священиками, що досі в єднанні з кірілом, який благословив окупантів вбивати синів України, співають російською «непобєдімая побєда», так як і в храмах рф, де благословляють такими ж піснями вбивць українців, а їх ще захищає наша українська поліція?!

Хлопці, ви чиї, кому служите?!

А це мляве реагування?! Ви тут точно не з народом?!

Виходить допомагали робити картинку ворогу? Показати зраднику Алєксєєву, що агентура діє, вирішує питання і т.п…

Не виключено, що по відомих лише їм каналам отримає чимало коштів. Може навіть і чималих…

А у коридорах нашої влади – як законодавчої, так і виконавчої, судової та правоохоронної не перевелися ще любителі хабарів.

Так що, закликаємо усіх пильнувати ситуацію в Голодьках.

Редакція «33-го» триматиме ситуацію на контролі. Готові вислухати інші точки зору.

Відео подій – далі.

Тетяна Квасюк