Це фото з’явилось публічно в 1989 році. Вінницькому лікарю-наркологу 33 роки. Спеціаліста впізнають по його справах.

Ніна Федорівна Холодіонова з Орджонікідзе мала важку алергію на будь-які знеболювальні ліки. Вона, за порадами людей, вирішила звернутися в Вінницю лише до лікаря-нарколога Олександра Овсянюка. Адже їй терміново необхідно видалити небезпечну пухлину, що швидко росла. Але будь-який наркоз був протипоказаний, як і будь-які знеболювальні ліки. Лікар одразу прийшов на допомогу. Це був абсолютний успіх! Рана швидко зажила. Дивним чином навіть рубця не лишилося. Тоді на сторінках центральної преси з’явилася стаття «Операція без наркозу» з фотографією Овсянюка, хірурга Василя Дучала та видаленої пухлини розміром із кулак. Професійний шлях, досягнення та нагороди — тема окремої розмови. Лікар уникає рекламного галасу, та журналісти знають про висновки експертів. Доктора- нарколога запросили до столиці колишнього Союзу вчені зі світовим ім’ям. Це академіки Ерест Андріанкін і В’ячеслав Селяков. Адже президент Горбачов розпочав боротьбу з пияцтвом, але деякі державні діячі хворіли на алкоголізм та їхні діти вживали наркотики. І до кабінету загального прийому також стояли черги…

Після розпаду імперії лікар повертається в рідний край і працює у Вінниці. Доктор володіє будь-якими методами, в тому числі і найсильнішим кодуванням. Але авторський метод «Свобода без кода» — новий рівень можливостей там, де не допомогли інші. Його асистент не курить, не випиває, не колеться, не вживає інших наркотиків вже 12 років. І поруч рятуються інші. Та все інше — анонімно…. Письмова гарантія обов’язкова!

Повне позбавлення від алкогольної залежності проводиться за 1 раз при умові, що людина відійшла від запою. Хто не може — лікар допоможе. Попередній запис обов’язковий.

Увага! Доктор Овсянюк приймає лише в одному Центрі «Свобода без кода!».

Запис дійсний лише за номерами: (098) 281-58-23;

(073) 281-58-23;

(050) 281-58-23.

Вінниця. Мікрорайон «Поділля». Всеукраїнський Центр «Свобода без кода!»