– Сьогодні у мене був перший робочий день після відпустки і останній день роботи на посаді начальника відділу культури та туризму Оратівської селищної ради. Сьогодні я звільнилася за власним бажанням і отримавши трудову книжку нарахувала 30 років трудового стажу в галузі культура. Чому розрахувалася? Думаю що більшість жителів нашої громади мене зрозуміють, а точніше: зрозуміла,що не зможу працювати з новою владою.

Не хочу нічого пояснювати просто процитую слова нашого земляка, нашого захисника Віталія Гречаного: ” Хочу запитати земляки, а що з вами сталось, чи вам так важко і ви втомилися, чи вам пофіг що буде, чи може очі жиром запливли і не бачите кого поставили керівником ОТГ? За що всі продалися, що здали район ворогам України? Ви що ще не побачили що вами вже керують запроданці? Поки ми тут будемо проливати кров і гинути, то ви там на місцях здасте Україну. Вас вже окупували, а ви цього і не замітили….”

І саме таку окупацію я відчула в селищній раді, і мені дуже соромно перед нашими захисниками, що ми тут на місцях просто спостерігаємо за тим як все відбувається і чим закінчиться. А закінчиться все дуже швидко, дуже швидко ми в громаді опинимося там де були 3 роки назад, повернемося в минуле!

Я впевнена що зробила правильний вибір і знаю, що все що не робиться, робиться на краще! Я щиро дякую кожному працівнику культури за роботу, за розуміння та підтримку! Завжди говорила і буду говорити, що в культурі працюють найкращі та найталановитіші люди! Впевнена, що швидко настане довгоочікувана Перемога на всіх напрямках!

Тетяна Антонець, Оратів

Громадських активістів все більше обурюють  події після перевороту в Оратівській ТТ.

Ось як вони реагують на це:

– З перших днів війни під керівництвом Тетяни Павлівни Антонець було створено та працювало два гуманітарних штаби! У перші місяці було відправленого допомоги більш, як 100 бригадам наших Захисників!

До 10000 переселенців у цих штабах одержували все необхідне! А скільки десятків тонн різної допомоги особисто сама Тетяна Павлівна розгрузила разом із своїм колективом!

Культура під її керівництвом дійсно мала той справжній і почесний статус! Де б не працювала Тетяна Павлівна, вона була і є взірцем для поваги і визнання!

«Нова владо», ви не просто втратили обличчя, ви втрачаєте патріотів, професіоналів: це Юлія Фурман, Тетяна Антонець, Афанасія Чернега, Надія Дмитрівна Мельничук, Тетяна Бень і багато інших!

Проти вас , «нові керівники», майже вся громада! І це скоро вибухне хвилею протесту та несприйняття! Скільки б ви не пресували, не гнобили і не репресовували, ви підете на смітник історії Оратівщини!

Від редакції: готові дати інші точки зору.