Серед 17 отруєних військових вже померло двоє офіцерів

Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. Як зазначив радник, новий акт саботажу проти російських окупантів здійснила група “Ї” з міського опору.

Повідомляється, що офіцери окупаційної армії отруїлися під час застілля з нагоди святкування “Дня ВМФ”. До шпиталю у тяжкому стані потрапили 17 російських вояк. Щонайменше для двох окупантів це застілля стало останнім у їхньому житті, в якому стані інші наразі не відомо.

Загарбники вважають, що місцеві партизани отруїли їжу під час святкування.

“Окупанти підозрюють застосування ціаніду та пестицидів у їжі. Наші з посмішкою кажуть, що “на щурів завжди вистачить отрути”, – написав Андрющенко.

Нагадаємо, що у тимчасово окупованому Росією Маріуполі партизани ввечері 29 липня провели вдалу операцію. За її підсумками було знищено три військові вантажівки ворога та пошкоджено місце розташування військово-інженерного підрозділу росіян. Також пошкоджень зазнало обладнання для виготовлення бетонних “зубів дракона”.

До цього партизанам вдалося знищити оперативний склад боєкомплекту окупаційних військ Росії у тимчасово захопленому місті Маріуполь. Це сталося у Приморському районі міста.