Цікаво, а у Вінниці, інших областях, такі ж юристконсультанти, очільники та активісти, які так бравурно проводили політику зрадника України, на рф не працювали?

Служба безпеки України затримала в Одесі юрисконсульта декількох депутатів “партії Шарія” в одній із райрад області. Він був агентом головного управління генштабу збройних сил РФ – ГРУ.

Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

Приватний юрист передавав росіянам цілі для повітряних ударів по місту, стежив за місцями дислокації та переміщення українських підрозділів ППО, а також звітував про наслідки влучань ракет і ударів дронами-камікадзе.

Слідство встановило, що після повномасштабного вторгнення РФ зрадник разом із дружиною виїхав до тимчасово анексованого Сімферополя. Вже під час перебування на півострові він з власної ініціативи звернувся до “військового комісаріату Криму”, де його завербував кадровий співробітником 3-го оперативного відділу 316-го розвідувального центру російського гру Григорієм Івановим. Він працював під прикриттям та представився співробітником ФСБ.

“Він дав підписку про негласне співробітництво на користь РФ, після чого агенту було присвоєно оперативний псевдонім “Diezel”. Фігурант отримав 500 доларів США авансу за проведення розвідувально-підривної діяльності проти України. Після цього повернувся до Одеси для збору розвідданих”, – йдеться у повідомленні СБУ.