22 лютого поблизу повороту із траси на село Сосонка перед «Дубовим Гаєм» за Стрижавкою у Вінницькому району зіткнулись чотири автомобілі. У результаті аварії вісім потерпілих доставлені у лікарню. На місті працює слідчо-оперативна група поліції.

Перші подробиці: близько 8.00 на автодорозі Житомир – Могилів-Подільський зіткнулись «ВАЗ 21099», «Рено», «Мерседес» та автомобіль швидкої допомоги. У результаті аварії постраждали 8 людей. Усі вони госпіталізовані у вінницьку лікарню. Обставини автопригоди з’ясовуються. На місті працює слідчо-оперативна група.

Більш детально про цю аварію і хто кому не дав дорогу читайте в наступних повідомленнях…

Коментує Олександр Гаркавюк, заступник начальника патрульної поліції Вінниччини:

– За попередніми даними, там спершу зіткнулись “Сітроен” та “дев’яносто дев’ята”. Тож на місце пригоди виїхала “швидка допомога” та наші екіпажі. Але коли медики працювали на місці ДТП, у їхню карету врізався ще один автомобіль. За попередніми даними, обидвоє медиків теж травмовані. Станом на 10.05 до лікарні доправили 8 потерпілих у ДТП — до травмпункту та реанімації.

Остання інформація про резонансну ДТП від відділу комунікацій обласної поліції:

– За інформацією слідчого управління, близько 7.50 на дорозі Вінниця – Калинівка біля повороту на с. Сосонка водій автомобіля «Citroen» з’їхав з дороги та зіткнувся з дорожнім знаком. У цей час водій автомобіля «Рено» зіткнувся з «ВАЗ 21099», який виїжджав з другорядної дороги. На місце події викликали швидку допомогу.

У той час від Калинівки їхав «Мерседес», водій якого й зіткнувся з «Citroen» та автомобілем швидкої допомоги. Також автомобіль  «Мерседес» травмував  людей, що знаходились біля машини медиків. Всього постраждали дев’ять людей віком від 35 до 60 років. Усі вони госпіталізовані у вінницьку лікарню.

Обставини ДТП з’ясовуються. На місті працює посилена слідчо-оперативна група поліції.

Фото прес-служби обласної поліції