Зірка вважає представників країни-агресорки нелюдями.

“Я ніби повна склянка, переповнена ненавистю. Я ненавиджу!.. Що вони роблять тут? Що ж ви робите, за яким правом? Ви нелюди! А якщо ви нелюди, я вас ненавиджу!” – заявила Роговцева в інтерв’ю Олексію Суханову.

Актриса пригадала, як їй було боляче, коли вона дізналася про загибель Дмитра Коцюбайла (позивний “Да Вінчі”). За словами Роговцевої, росіяни вбивають найкращих українців, тому вона вважає, що усіх окупантів потрібно знищити.

“Я вила, ніби вовчиця, коли помер мій син, мене не могли зупинити. А зараз я так вила, коли Діма “Да Вінчі” загинув на фронті. Я стала вити, як вовчиця, бо вбивають таких людей, таких майбутніх державних діячів, які б зробили цю Україну зовсім інакшою. Вони вміли це робити з 18 років, і ці роки досвіду страшного, кривавого… Їхнє вміння стримати, вдержати, зберегти життя своїх підлеглих… Я б знищувала росіян, знищувала і знищувала. Пробач мені, Господи, але це так”, – розповіла актриса.

Також Роговцева поділилася думками щодо майбутнього. Вона вважає, що українці можуть пробачити росіянам. Втім, для цього має пройти чимало років.

“Для цього має пройти кілька поколінь і таке виховання, таке каяття!” – пояснила Роговцева.