У містечку Погребище Вінницької області  молодик прийшов до відділення банку з вимогою повернути йому кошти, які, на його думку, зникли з його рахунку з вини працівників.

Зловмисник дістав пляшку із займистою речовиною та облив нею працівницю банку. Поліцейські, які прибули до приміщення за 2 хвилини, затримали правопорушника. За фактом хуліганських дій слідчі розпочали кримінальне провадження.

5 серпня близько 11.:30 на спецлінію “102” надійшло повідомлення від працівниці відділення банку міста Погребище Вінницького району про те, що у приміщення увірвався невідомий чоловік та, тримаючи у руках пляшку з невідомою рідиною, погрожує співробітникам підпалом.

Чоловік розлив речовину у приміщенні банку та на працівницю фінансової установи, після чого дістав запальничку та підпалив підлогу. Екіпаж сектору поліцейської діяльності відділу поліції № 4 Вінницького райуправління прибув на місце події за дві хвилини. Під час затримання 32-річний житель Погребища облив легкозаймистою речовиною і поліцейських та намагався запалити запальничку, – інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

Правоохоронці завадили чоловіку підпалити банк та затримали його. На щастя, вогонь загасили вчасно, ніхто з людей не постраждав. Пояснити мотив свого вчинку чоловік відмовився.

За вказаним фактом слідчі розпочали досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк до семи років.