Українська актриса і зірка “Школи” Ліза Василенко підтвердила роман з російським артистом Алішером Моргенштерном. Скандальна блогерка, яка говорила, що “краще здохнути” в Росії, аніж в Україні, похизувалася світлинами зі співаком.

До речі, актрисі та росіянину, який так і не наважився засудити війну в Україні, приписували роман вже давно. Втім, вони ніяк не коментували інформацію про свої стосунки. Нарешті Моргенштерн та Василенко вирішили влаштували відверту фотосесію.

Українка розмістила світлини з Моргенштерном в Instagram. Також вона виклала фрагмент фотосесії у TikTok. Там коментатори видали чимало критики, актрису звинувачують у тому, що вона зрадила Україну та “продалася” росіянину. Користувачі пишуть:

“Ти дешевше за шавуху на вокзалі”

“Ганчірка для російської шмарклі”

“Українка та росіянин, а ти Шевченка не читала?”

“Чорнобрива, яка ж ти мерзенна”

“Іноагент та українка, фу”.

Нагадаємо, що актриса зіграла у серіалі “Школа” Лоліту. Вона активно будувала кар’єру в Україні, однак у 2021 році Василенко переїхала до РФ. Там вона почала скаржитися на “важке” життя. Втім, актриса заявила, що їй “краще здохнути” у РФ, аніж в Україні.

Слова Василенко обурили українців, згодом вона “загриміла” до бази “Миротворця”. На початку повномасштабної війни актриса виїхала з РФ та заявила, що готова нести покарання за свої слова. Проте Василенко так і не повернулася до України. Спочатку вона перебувала у Чехії, а потім “засвітилася” в ОАЕ. Там її часто помічали поруч з Моргенштерном, проте вони нічого не говорили про свій роман. До цього часу.