Російська співачка Алла Пугачова не припиняє приємно дивувати шанувальників своїм молодим зовнішнім виглядом.

Після виходу фільму “Барбі” з Марго Роббі та Райаном Гослінгом вдягатись у все рожеве стало наймоднішою тенденцією сезону. І це не дивно, адже нещодавно стало відомо, що за тиждень “Барбі” перевищила позначку 500 мільйонів доларів у світовому прокаті. Не оминула й тренд російська співачка Алла Пугачова, яка відреклась від Батьківщини і поїхала на фестиваль до подруги Лайми Вайкуле в Латвію.

Раніше ми писали про те, що Алла Пугачова та її чоловік-шоумен Максим Галкін з’явилися в Юрмалі на щорічному музичному фестивалі Laima Rendezvous Jūrmala 2023. Лайма Вайкуле також вирішила підтримати Україну у боротьбі з російським вторгненням та віддала частину зібраних з вхідних квитків коштів на перемогу України.

Так, 29 липня у Юрмалі відбувся другий день фестивалю, на якому примадонна приголомшила виглядом усіх присутніх. 74-річна зірка російської сцени позувала разом з учасниками музичного фестивалю заходу в образі, дійсно схожому на Барбі. Алла Пугачова тепер сяє у ніжному дівочому образі, що не сказати про її попереднє рокерське чорне вбрання.