Друзі, сьогодні у мого брата день народження!!! Йому виповнилось лише 27, але стійкості, вірності, відданості та незламності у нього вистачить на кілька тисяч людей.

Другий рік в полоні після Азова. Другий рік батьки не чули його голос і навіть не читали листа, написаного його рукою. Звісно, що ми себе заспокоюємо, що добре що вижив в тому пеклі і живий взагалі. Звісно, що ми не втрачаємо надію, як сотні інших сімей. Але… але це вкрай важко і я навіть не можу уявити ЩО переживають в середині батьки брата, інших наших захисників, дружини, чоловіки, діти… Хоча наче одна біда, але у кожного свій внутрішній біль та переживання, часи втрати віри та набуття нової, коли приходить з полону хлопчина, який підтверджує, що так, він живий, я його бачив! Все що ми можемо – тільки сподіватись на всесвіт та людей, які проводять переговори по обміну. А в скількох сімей уже залишилась тільки вічна пам’ять.

Брате, вітаю тебе з днюхою!!! Ти самий-самий найкращий братєльник в світі!!! Я точно знаю, що ти скоро до нас повернешся і все буде у тебе круто. По-іншому ніяк!!! Я знаю, що витримаєш та не підашся на жодну політ.агітацію, тому що ти наш, тому що так вихований дякуючи батькам, тому що знаєш кого ти захищаєш, тому що ми чекаємо на тебе!!! По-думки обійняла міцно-міцно та передала частиночку сили, витримки та віри!!!

Дякую Юлія Приймак (Юлія Приймак – Офіційна сторінка) та усім з Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими за вашу роботу та неймовірно важливу справу. Юлечка, я знаю, що ти разом із іншими людьми з нашого Регіонального представництва робите усе можливе і проводите переговори для обміну мого брата також і моя сім’я вам щиро вдячна. Але й ми чітко усвідомлюємо, що по деяким нашим захисникам занадто важкий торг і сповідаємось, що все ж вам вдасться повернути усіх полонених та вивезених діток у їх сім’ї.

Тримаймося!!! Все буде Україна!💪🇺🇦

П.С. Фото брата звісно не виставляю з зрозумілих причин.

П.С. Ті, хто мені намагається щось подоказувати, що мол ми не будемо вшановувати хвилиною мовчання, що мол боїмось, бо раптом авто стане різко, що мол це все єрунда, це все непотрібно і взагалі якийсь ритуал, що вони самі винуваті, що вони самі здались і т.д. – йдіть ….

Ельвіра Мрясова