У лавах окупантів відчувають приреченість

І вже йдеться не тільки про рядовий склад. Панічні настрої відчувають й представники середньої та вищої ланки ворожих сил. І, навіть, керівництво окупаційних адміністрацій, – повідомляє представник ГУР.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов розповів про те, як у структурі оцінюють настрої росіян в тимчасово окупованому Криму після ударів по мостах на півдні. Ворог розуміє, що шляхів задишитсь живими стає все менше.

В ефірі інформаційного марафону він зазначив, що на півострові є розуміння того, що  їх фактично відрізають від суходолу. Водночас якщо розглядати це питання з точки зору настроїв українців і мирного населення в тимчасово окупованому Криму, то новини, пов’язані з діями Сил оборони і перерізанням чергових логістичних шляхів постачання озброєння окупантам, кримчанами “сприймаються точно з позитивом”.

“У рашистів середньої і вищої ланки, керівництва окупаційних адміністрацій, в принципі, приреченість зрозуміла. Тобто, вони бачать планомірність роботи, бачать що їхні можливості і безкарність зникає, з кожним днем її все менше. І більш точною і масовою стає “бавовна”. І знову ж таки, поки окупанти не покинуть українські території, це буде продовжуватись. Все, що пов’язано з рашистською армією, з оборонкою, з логістикою, все, що допомагає вбивати як мирних українців, так і наших захисників – така робота з демілітаризації буде продовжуватися”, – акцентував Юсов.

Він також звернув увагу на настрої серед російських військових. За словами розвідника, рядовий склад окупантів вже розуміє, що у них залишається все менше шляхів для того, щоб піти живими.

“Жести доброї волі” – це один із сценаріїв, які окупанти розглядають на різних напрямках. Ми бачили, що вони це вже вміють і практикувалися у виконанні цього маневру. Звичайно, по багатьох з них, особливо це стосується  рядового складу, якщо була б можливість покинути окуповані території, особливо лінію фронту, вони би це зробили. Але диктатор і диктаторський авторитарний режим не питає їхньої думки і продовжує направляти на забій. Звісно, українські Сили оборони щодня знищують відчутну кількість і особового складу, і техніки, сил і засобів противника. Рашисти продовжують нести значні втрати на всіх напрямках”, – підкреслив Юсов.

Він також зазначив, що показовою є реакція всередині Росії на пошкодження великого десантного корабля під Новоросійськом.

“Це інформація публічна, і будь-хто може насолодитись істериками Медведєва, Захарової та інших “говорячих ротів” цього режиму. Звичайно вони обурюються і питання в тому, що зробити нічого не можуть. Просто констатують, що їхніх можливостей на морі стає все менше і менше”, – підкреслив представник ГУР МО.