Інакше спалахне громадянська війна.

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович, схоже, вже готується до наступних виборів, оскільки натякнув, що Україні потрібне оновлення влади.

Як під час розмови у студії блогера Юрія Романенка він заявив про те, що від правильного вибору залежатимуть багато життів.

Арестович відповів, чи збирається в політику: “Для мене немає слова електорат”

“Завдання абсолютно зрозуміле, не забудьте правильно проголосувати, бо інакше все”, — заявив він.

Коли у нього уточнили, чи це не є передвиборчою агітацією, Арестович запропонував “не зображати з себе дівок”, які не кажуть “за кого треба голосувати”.

“Хто поставив питання, ті і є”, — зазначив він.

Крім того, Арестович висловив думку про те, що у разі приходу до влади не тих осіб Україні може загрожувати громадянська війна.

“Правильне голосування, це можливість уникнення сценарію громадянської війни, а коліївщина це в найгіршому варіанті, коли буде просто помста без розбору”, — сказав він.

Як відомо, у серпні 2022 року Арестович відкрито заявив, що розглядає можливість участі у майбутніх президентських виборах.

Аналітики вважають, що саме через це його дистанціювали від офіса президента України.

У березні 2023 року “Телеграфу” зі своїх джерел стало відомо, що він готує свій політичний проєкт під назвою “Воля”. Однак, публічно сам він цього не визнавав. Певно через те, що Українці цю інформацію сприйняли не дуже схвально.

Арестович відкрито говорить про українську корупцію, яка вже розділила суспільство, і загрожує масштабним соціальним конфліктом, аж до громадянської війни. Адже це недопустимо, коли одні кладуть свої життя за країну, а інші заробляють на війні.

Саме з цих міркувань в країні потрібна максимальна зміна влади. Здається,  перший крок до цього вже зроблено заміною обласних воєнкомів. Який буде наступний крок? Бо, очевидно, що керівники обласних Центрів Комплектування не існують автономно у своїх регіонах і в системі МО.