Зірка “Дизель-шоу”, комедійна акторка Вікторія Булітко розповіла про укус кліща, після якого їй діагностували хворобу Лайма.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Булітко поділилася, як місяць тому вона з друзями відпочивала на Закарпатті і, коли пішла по гриби в ліс, її вкусив кліщ. Акторка викликала “швидку”, щоб витягти кліща, але так і не здала аналізи, бо почувалася добре. Згодом друзі вмовили її пройти необхідне обстеження, але аналізи були в нормі.

«Я легковажно поставилася до укусу кліща. І через місяць ця історія мене наздогнала. Приблизно в той час, як я пішла здавати аналізи, мені здалося, що мене вкусив комар. Воно свербить, я почухала. А потім пляма почала роздуватися. Але я пам’ятаю, що мене комар не кусав. І так один день, другий, а цих укусів, типу комариних, з’являється більше й більше. Якщо не чухаєш, вони пропадають. Потім з’являються ще. Я вже поміняла постіль, думала, може алергія на порошок. Починаю стежити, що мене може вкусити, і тут я розумію, що щось не те…» — розповіла вона

Після відвідин дерматолога Булітко здала розгорнутий аналіз на бореліоз (хвороба Лайма), і результат виявився позитивним. Вона має пройти 28-денний курс лікування антибіотиками.

Як відомо, Вікторія нещодавно записала дуже популярну пісню «Боже, яке кончене…»

Там є красномовні слова – “Боже, яке кончене путін та його оточення…”