Протягом одного дня у Гайсині стались дорожньо-транспортні пригоди за участі легковиків. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали діти 5 та 9 років. Поліція за фактом автопригод розпочала кримінальні провадження.

Як розповів начальника Гайсинського районного управління поліції Володимир Цвігун, перша аварія сталась на одному з перехресть. За попередньою інформацією, 31-річний водій автомобіля Audi рухаючись на червоний колір світлофора, не впорався із керуванням та допустив наїзд на 9-річного хлопчика, який їхав на самокаті по регульованому пішохідному переході на зелене світло світлофора. Внаслідок ДТП дитина отримала тілесні ушкодження та доставлена до лікарні.

Цього ж дня трапилась ще одна автопригода. 63-річний керманич транспортного засобу марки Daewoo Gentra не впоравшись із керуванням допустив наїзд на 5-річну дівчинку. Малолітня гралась на узбіччі дороги. Дитину із травмами госпіталізовано до медичного закладу.

Водії освідуванні, вони тверезі.

Транспортні засоби поміщено на арешт майданчик.

Слідчими розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.