У Ярослава, дружина вчора  народила синочка, а він сам собі купує амуніцію, самі купують запчастини до авто. Морально втомлені наші хлопчики, але тримаються, радіють, як малі діти, що люди  після опублікування посту , допомагають . Розуміють, що ми тут не байдужі до їхньої важкої і страшної роботи там.

І я теж радію, що  в нас  є такі свідомі люди, які донатять, не дивлячись, як все те лайно, що при владі оббирає нашу Україну.

Я дуже вдячна Татьяна Лукашенко, вона завжди допомагає. Я навіть сьогодні посміхнулася, як почула від неї: – Я свою премію розкидала на донати . 💪🇺🇦 Посміхнулася, бо дехто з посадовців постійно нагороджують себе за «важку” працю, а ця жінка просто віддала всю премію на допомогу армії.

Дуже дякую, Ірина Рябчинська, вона наша патріотка 💪🇺🇦Чоловік Ірини після важкого поранення але вона з останього допомагає іншим.

А ще є у мене любимий покровитель, який допомагає постійно і безвідмовно. От і тепер пишу – допоможи , бо треба дуже, дуже, хлопці в пеклі і кожна хвилина дорога.

З такими людьми ти завжди впевнена, що Перемога буде. І тоді мені і їм не буде соромно  дивитися в очі нашим захисникам, які повернуться з Перемогою 🇺🇦

Я прошу всіх долучатися, адже це для нас вони виборюють свободу власним життям. Давайте привітаємо їх з прийдешнім Днем Незалежності, як це має бути у дружнього народу, у згуртованої нації.

Номер картки 

Приватбанк 4149 6293 4200 2763

Бартків Ярослав Вікторович

Монобанк

🔗Посилання на банку

https://send.monobank.ua/jar/vVsD3AzWc

💳Номер картки банки

5375 4112 0751 7645

Бартків Ярослав Вікторович