І все це коштом громади м.Вінниці!

Для чого 6-ти літровий Форд Серверовичу? Чи не доцільніше буде наприклад, придбати Тойоту Кемрі або іншу подібну машину, яка в рази дешевша та в якій розхід палива в рази менше?!

Кілька тижнів тому Редван Усеінов скаржився, що не може розчистити вулиці від невірно припаркованих авто, бач ніхто не купує поліцейським евакуатор-маніпулятор за 1 млн. грн!

Можна продовжувати цей список ще дуже довго, але тільки на ремонт побитих “пріусів” витрачено більше 200тис. грн., і це не враховуючи необхідність комплектів нових шин, тому що ми з вами бачили не раз, на якій “резині” їздять поліцейські.

А Ви як думаєте, чи доцільне придбання такого авто для службових поїздок Усеінова Редвана Серверовича?

Керівництво Патрульна поліція Вінницької області якось прокоментує дану ситуацію?

І одразу після «святкового» виконкому ВМР 22 лютого, де до 2 річниці відкриття Патрульної Поліції у Вінниці 10 патрульним вручили відзнаки, керівник ПП міста прокоментував цю скандальну авто ситуацію для 33-го каналу:

– Це не службове авто для «покатушок» начальника, як вже пишуть окремі коментатори. Ми просили у Вінниці та сподіваємось купити на тендері рятувальний позашляховик 4Х4 із лебідкою для витягування авто із кюветів, під час складних ДТП і надзвичайних ситуацій, – зазначив керівник ПП Вінниці Редван Усеїнов. – І ситуація по Калинівці та загалом зимові дорожні пригоди показали, що рятувальників водіям і патрульним часто доводиться чекати годинами для евакуації авто із місцевості з складним рельєфом. Тому мова йде виключно про таке авто!

– Ви вже прицінювались до рятувального джипа?

Так, це може бути Фольксваген, Форд чи Ніссан. Але ціну і марку визначить тендер… Ссь так пікапи будемо дивитися,хто з них виграє тендер той і буде! Вони всі дизельні із двигуном у 3 літра, щоб економніше було

Про авто із 6 літрів об’єму мови не має…

– А коли буде ПП Вінниці свій евакуатор?

– Ми не можемо купити його самі, орендувати у приватника чи просити знову ж таки Вінницю про таке спец авто. Бо це буде корупція… Адже у ПП підписаний договір із державним підприємством «Інформресурс»… Але такого авто вони нам не надали! І жодних відповідей на наші запити про евакуатор для Вінниці від них не має…

– Начальник Усеїнов на чому їздить?

– Всі знають, що це Хундай Соната із так званих «Таксі Януковича», яку були куплені до Євро-2012 для обслуговування пасажирів з аеропорту «Бориспіль»…

Коли ця розмова закінчилась в соцмережах вже прозвучала версія, що керівника ПП Вінниці Редвана Усеїнова «топить» одна із партій, яка має на цю посаду свою креатуру… І тому такі активні в обговорення авто-теми саме члени і боти цієї партсили!?