Це буде феєричний фестиваль «Summer Anime & K-Pop Fest».

Глядачів чекають концерти зірок із Японії та України, цікаві фотозони з улюбленими аніме і K-Pop-героями, яскраве косплей-дефіле, танцювальні виступи K-pop cover груп, ексклюзивний аніме і K-pop-ярмарок, багато конкурсів та феєричні емоції від кожної миті.

А під час благодійного аукціону збиратимуть кошти на підтримку ЗСУ.

«Це буде найяскравіша подія серпня у Вінниці та незабутній подарунок для всієї молоді, яка захоплюється аніме та любить K-Pop-музику! Фестиваль «Summer Anime & K-Pop Fest» цього року проходить у 22 найбільших містах України. Подія буде дуже цікавою та яскравою!», – повідомили організатори компанія «Вінницяконцерт».


Перший сюрприз, який чекатиме глядачів на фестивалі – фотозони з персонажами найвідоміших аніме, ігор і улюбленими K-Pop-ідолами у повний зріст.

Також діятиме аніме і K-Pop-ярмарок, а протягом всього фестивалю проходитиме величезна кількість конкурсів, ігор та концертів.

Найгарячішими подіями фестивалю стануть концерти спеціальних запрошених зірок.

Україну на фестивалі представить співачка Vioria з Гостомелю, яка працює у незвичному жанрі — кітті-рок.

Кульмінацією фестивалю «Summer Anime & K-pop Fest» у Вінниці буде виступ хедлайнера — зіркового гостя з Японії, відомого співака і гітариста SAИA Taki3awa, який вже близько 20 років виступає на великій сцені по всьому світу.