Законом України «Про Національну поліцію» для забезпечення прозорого добору (конкурсу) та просування по службі поліцейських на підставі об’єктивного оцінювання професійного рівня та особистих якостей кожного поліцейського, відповідності їх посаді, визначення перспективи службового використання в органах поліції утворюються постійні поліцейські комісії.

Передбачено, що до складу поліцейської комісії територіальних органів поліції входять два представники громадськості, обрані відповідною обласною радою, які мають бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет.

Враховуючи вимоги законодавства щодо формування складу поліцейської комісії, Вінницька обласна Рада оголошує початок відбору кандидатів до складу поліцейської комісії Управління патрульної поліції у Вінницькій області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України.

Представники громадськості, які виявили бажання взяти участь у відборі кандидатів до складу поліцейської комісії, мають подати до обласної Ради відповідні документи. Перелік – за посиланням

Прийом документів буде здійснюватися до 1 вересня включно у робочі дні (вул. Соборна 70, кім.315). Телефон для довідок: (0432) 61-16-95.