Про це поінформували в Центрі національного спротиву.

Агресор не припиняє системну політику мілітаризації на ТОТ і взявся за українських дітей.

– На ТОТ Запоріжжя окупанти анонсували відкриття кадетських класів у захоплених школах… У кадетських класах планують зайнятися “патріотичним вихованням”. Яке буде зводитись до виправдання російської форми нацизму із схваленням злочинів РФ і перекладанням відповідальності за розв’язані кремлем війни на інші країни, – наголосили в ЦНС.

Крім того, українських підлітків навчатимуть основ військової справи. Зокрема, як поводитися зі зброєю. Окупанти так готуватимуть їх для подальшої мобілізації.

Керуватимуть процесом бойовики з росгвардії. Зокрема, до мілітаризації дітей залучать місцевих гауляйтерів і колаборантів із фейкового “міністерства освіти”, а також інших посадовців окупаційної “адміністрації”.

За даними ЦНС, ворог готує нову хвилю так званої мобілізації на окупованих територіях України, оскільки хоче продовжувати війну “чужими руками”.

Тактика кремля полягає в затягуванні бойових дій шляхом постійних мобілізаційних хвиль, щоб отримати хоч якісь результати на фронті. А щоб серед населення рф не зростала напруга, ворог планує максимально кидати на поле бою населення окупованих територій.

У ЦНС звертають увагу, що російські окупанти здійснюють одразу два міжнародні злочини. Вони чинять геноцид, знищуючи самоідентичність українських дітей. Крім того, міжнародним правом заборонено мобілізувати й кидати на фронт населення захоплених територій.

Як відомо, рф вивозить українських підлітків до своїх військових таборів для “мілітарного виховання”. Для них там влаштовують військові вишколи та змушують слухати концерти Олега Газманова.

У березні Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт російського диктатора Володимира Путіна через депортацію до РФ українських дітей. Воєнні злочинці стверджують, що  змогли за час повномасштабної війни вивезти до росії більше 700000 українських дітей.