День Прапора України та День Незалежності буде дуже напруженим. Як розповіла астролог Ангеліна Вакуліна, в “День Х”, 23 і 24 серпня росіяни готують атаку.

“На жаль є шанс обстрілів лікарень, шкіл, садочків. Обстріли в мирних місцях не закінчилися, активні тижні, навіть не дні, ще будуть”, – сказала Вакуліна.

“Весь місяць серпень буде гарячим для України. Київ, особливо центральні райони, де є адміністрації та історичні пам’ятки. Також Дніпро, Львів та Одеса напружені аспекти, а значить можуть бути прильоти”, – зазначила астролог.

“23-24 серпня в тривогу обов’язково ховатися в укриття в небезпеці найбільш відвідувані ТЦ. Теж можуть бити точково, або аквапарк, кіно. Особливо там, де весело дітям”, – зазначила Вакуліна. – Небезпека для міст: Київ і область, Харків, Суми, Черкаси, Миколаїв, Запоріжжя і вся Західна Україна. Прильоти з жертвами. Попадання і пошкодження інфраструктури”.

“Надалі будуть провокаційні вкидання і залякування про наступ з боку Білорусі. Про наступ на Київ, Харків, це все тільки вкидання. Наступів не буде. – Чекаємо дуже багато фальшновин і вкидань щодо ЗАЕС. Вони можуть пошкодити не саму станцію, але дуже схожий об’єкт. Крім того, будуть новини по наступу восени”, – додала Вакуліна.

Зверніть увагу:
Дана публікація – ознайомчого характеру, її не слід сприймати як абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами.