Ірина Борзова наголошує, що важливим є питання допомоги ветеранам та родинам полеглих воїнів у придбанні житла.

«На Вінниччині 63 родини військовослужбовців отримають компенсацію від держави на придбання житла. В області розподілили державну субвенцію в сумі майже 124 млн грн на придбання житла для осіб з інвалідністю внаслідок війни, членів сімей загиблих захисників, учасників бойових дій з числа ВПО, а також осіб з інвалідністю, які брали участь у бойових діях та стоять у черзі на житло.

Вадим Гриньов – учасник бо­йових дій з числа ВПО, батько двох дітей. Живуть в Новій Ободівці. У черзі на житло стояв з 2018 року. Цьогоріч у липні він отримав компенсацію від держави на придбання власного житла. Під час зустрічі Вадим розповів, що зараз обирають зручне для родини власне помешкання», — розповідає Ірина Борзова.

Очільниця Гайсинської районної військової адміністрації Людмила Головашич відзначила, що у Гайсинському районі в 2023 році компенсацію на житло отримає
7 родин.

«Військовослужбовці, ветерани та їхні родини потребують уваги суспільства і підвищеного соціального захисту від держави. Держава повинна будувати нову систему вдячності нашим захисникам», — наголосила Ірина Борзова, голова Вінницької обласної орга­нізації політичної партії «Слуга Народу».

Також під час робочої поїздки до Гайсина Ірина Борзова зустрілась з багатодітними родинами, поспілкувалась з молоддю та місцевими спортсменами.

«Єдність, підтримка і взаємодопомога — те, що робить нас, українців, сильнішими. Це важливо, особливо в умовах війни», — зазначила народна депутатка.