Корупціонер = зрадник. За умовами воєнного часу ці дві категорії мають отримувати вищу міру

Народе, тебе вже забаюкали високо­парними словами про небувалі звершення в цей День?

Тому я хочу говорити фактами про те, як всяке дрантя, яке вам їх говорило, зробило Україну «голою, босою, у вінку» і обплутало агентурною сіткою зрадників… А тепер рятують її твої діти, народе! Їхні — вже давно заховані в «теплих закордонних міс­цях»… А вони поставали «високопоставленими волонтерами» з від­катами на благодійності 30-40 відсотків. Ми рятуємо свою Батьківщину, розплачуючись ріками крові своїх синів! Вони – хапають усе, що погано лежить, мародерять, щоб там своїм діткам і любкам купувати палаци і вілли…

Ми мріємо тут жити, вони – нас і далі грабувати. Народе, невже і далі тебе влаштує такий розклад?

Війна готувалась давно – факт. Цього нібито не помічали – факт! Робили вигляд ті, хто мали криком про це кричати – факт.

Ми ще розкладемо по поличках після війни цю безпечність. До сьогодні ставлю собі запитання: влада була такою недалекою, чи такою продажною?

Ми встановили і ще встановимо сотні прекрасних рекордів наших досягнень і здивуємо ними світ. Але вже, на жаль, здивували і небувалим кланом мародерів. Без честі і совісті, мір і мірок.

Саме зараз ми маємо робити роботу над помилками – бо це ми «зростили» своєю байдужістю, недалекоглядністю, пофігізмом і багато чим іще систему, де міністри, нардепи, генерали та навіть керівники Адміністрації президента виявились зрадниками.

Далі факти:

Більше 10 генералів СБУ – отримали підозри за зраду. Більше 10 міністрів України. Кожен другий довоєнний Герой України, тисячі орденоносців, 20 митрополитів та архієреїв МП, десятки нардепів, 3 голови фракцій у ВР та очільники партій, більше 5-ти з АП, СОТНІ керівників влади і тисячі «шісток» з неї…

Замах на доньку Залужного готував зрадник-полковник. З оточення!

Його нещодавно впіймали. Він мав вбити найдорожче, що є у Головнокомандувача, щоб підкосити його.

Нещодавно в Генштабі виявили ще одного високопоставленого агента ворога. Він зливав координати переміщення наших військ, постачання боєприпасів. Саме тому так обстрілювали ракетами західні регіони…

Один із командирів спецслужб оборони Бахмута виявився завербованим зрадником… уявіть, скільки він біди приніс під час боїв за це місто.

Головний прокурор наводив на казарми ракети.

Голова суду виправдовувала рашизм, інша працювала на ворога.

Ще одна чекала величезної пенсії суді, щоб виїхати до рф і оббріхувати там Україну.

Інша голова суду складала списки патріотів та допомагала спецслужбам ворога їх пересаджати.

Голови СБУ відомих областей були завербованим спецагентом окупанта.

Керівник антитерористичного центру спецслужби України — «кріт» ворога… Поздавав карти мінних полів і пости…

Керівник заводу «Антонов» і його підлеглі спеціально підставили найкращі літаки та «Мрію» під обстріл у змові з ворогом…

Заступник голови СБУ України був завербований як особливий агент Кремля.

Ексголова Служби безпеки України Якименко був головним катом на окупованій Херсонщині.

Заступник голови Офісу Президента, який курував оборону, був агентом росспецслужб.

Сотні нардепів! Шваль, яка повтікала та підбурює цих моральних покидьків з рф вести війну до останнього українця, щоб повернути їм «былое», вкрадене у нас.

Герої України, почесні і перепочесні, що виявились зрадниками! А скільки ще затаїлись!

Подивіться, скільки орденів і подяк лише у «елітних» зрадників — Богуслаєва, який навів ракети на наших «кордівців», наказав розбирати гвинтокрили, щоб не дістались українській арміі! Деркача, свата Литвина, багаторазового нардепа, сина голови СБУ.

А ще екскуратора Криму, до арешту заступника голови профспілок України!

Нагород — відра! І вони — спецагенти ГРУ та ФСБ!!!

А звань — заслужених і перезаслужених, почесних і надпочесних від України — не запам’ятаєш усіх!

Може, хто забув — медведчук очолював не лише партію, але й Адміністрацію президента Кучми… скільки він агентури розставив?!

Феесбешник Сівкович — як заступник мера Києва та РНБО?

І це лише маленькі факти великої системи — агентурної сітки зрадників, яка була вибудувана в нашій країні! Така собі безкарна елітна бригада! Думаю, дві, а то й три!

Не просто державних службовців! високопосадовців, які були готові зрадити країну!

І знаєте, за що? За обіцяні ворогом посади – «хлебные места»!

Як відомо, міжрайонному головному прокурору з Первомайська пообіцяли посаду головного прокурора Миколаївської області вже в рф! І він навів ракети на казарму, де загинули 50 військових і сотні поранених. В суді зачитали десятки об’єктів, куди спрямовував ракети цей прокурорський негідник.

Йому довічне — тобто утримування за кошти податків батьків, які прийшли на суд з плакатами вбитих за його «наводками»дітей?!

Головний прокурор Миколаївщини засуджений до довічного! Клітку у суді рідні жертв закидали яйцями

А є ще одна категорія — продались за гроші! Ну, ми ж знаємо про $5 млрд від путіна для зсуче… українських зрадників!

Офіцери в сутанах монахів! Верхівка церкви! Ну хто ж їх не знає?!

Цей список можна продовжити…

За вашими вікнами, вінничани, ходив нещодавно завербований зрадник і винюхував все про військові об’єкти. Йому із ФСБ прислали надсучасну і дуже дорогу систему слідкування – так звану «парасольку». Він наводив її на завод чи фабрику, і одразу було видно все – хто йде і коли, в якій кількості… Що завозиться і вивозиться. Його особливо цікавили два військові об’єкти. Знаєте, звідки ця мерзота? З рідного села генерала-зрадника ФСБ, його ще і родич…

А офіцерка поліції з Вінниччини була на прямому зв’язку з генералом ФСБ. Виявлених «кротів» та диверсантів тисячі. Але їх ще є, повірте, більше десяти тисяч. А потенційних – від низів до верхів – може, і більше.

Але навіть ці факти доводять, що корупціонер, який за гроші та кар’єру, а не відданість країні, йде на державну службу чи в правоохоронні органи, НІКОЛИ не буде патріотом!

Як думаєте, ось таких таємних, завербованих і не завербованих, але здатних в час Х, якби прийшла влада рашистів, більшість чи меншість у наших законодавчих, виконавчих і судовій гілках влади?! Дайте відповідь.

Як би сказала моя бабуся, волосся стає дибом, коли досліджуєш історію зради ось таких і кожного… Боже, куди ми дивились ці 30 років?!

Якого продажного монстра ми виростили в країні!

Бо у нас не лише одна із найбільших корумпованих систем! У нас одна із найбільших владних верхівок, яка здатна продаватись!

А значить, і ворогу! Це знає кожна розвідка світу, якщо що… і успішно використовують таких.

Ось вона, ще одна причина нападу — вони були певні, що більшість з верхівки цієї країни стане на їхній бік! Бо вона, як сказав один знайомий «деятєль» — продавалась «вагонами і тєлєжками».

Але суспільство в Україні виявилось сильнішим і міцнішим за владу.

Слава народу України! Її воїнам! Зі святом твоєї незалежності, народе!

Ти маєш жити, дорога наша Україно, але без НИХ!

З повагою
Тетяна Редько