Радіостанція може отримати штраф внаслідок скандалу.

Отримавши право говорити, слухач висунув божевільну ідею – ліквідувати президента України Володимира Зеленського, передає Frankfurter Allgemeine Zeitung.

“Закінчити війну в Україні можна досить просто. Арештувавши Зеленського та його банду злочинців, його геноцидну банду, четвертувавши його живцем і обезголовивши”, – сказав спікер у ефірі радіо.

У мережі лунають заклики порушити кримінальну справу проти слухача та редакторів радіостанції. І навіть знайшовся юрист, який готовий взятися за цю справу. Також, як передають ЗМІ, радіостанція може отримати грошовий штраф через витівку невігласа, який прорвався у ефір.


До речі, за даними американського публіциста, на президента Зеленського було скоєно (або планувалося вчинити) щонайменше 12 спроб вбивства. Двом таким спробам вдалося запобігти завдяки розвідданим ЦРУ.

На початку вторгнення в Україну російський диктатор Володимир Путін у розмові з тодішнім прем'єр-міністром Ізраїлю Нафталі Беннетом обіцяв тому, що росіяни не будуть вбивати президента України Володимира Зеленського.

Водночас у травні цього року колишній президент Росії і чинний заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв закликав до вбивства Володимира Зеленського.