Лукашенко не керує жодними процесами у Білорусі

А Білорусь зараз перебуває під повним контролем російських спецслужб. Лукашенко теж перебуває в зоні ризику.

Як наголосив Подоляк, зрозуміло, що Лукашенко не мав ніякої причетності до врегулювання ситуації зі спробою заколоту від Євгєнія Пригожина в Росії. Він не впливає на жодні процеси у своїй країні і також перебуває у зоні ризику.

– Лукашенко є фунтом при царському дворі Путіна. Тому Лукашенко нині в зоні ризику. Путін в стані афекту буде знищувати всіх, хто так чи інакше йому не подобається з причин особистої неприязні. І через те, що він їх підозрює в чомусь, – зауважив Подоляк.

– Путін зневажливо ставиться до Лукашенка. І цілком можливо, що його також чекає доля того ж Пригожина. Тому загалом не варто звертати увагу на різні заяви самопроголошеного президента Білорусі.

Є два персонажі, які для мене виглядають абсолютними блазнями. Це Медвєдєв, який не впливає на жодні процеси в самій Росії. У нього анекдотичні заяви, на які точно можна не реагувати, не рефлексувати. І таким самим є Лукашенко, який пробує щось говорити, але ні на що не впливає. Це людина, яка також підписала для себе ордер на смерть. Так само як і Пригожин, – наголосив Подоляк.