Відомий російський продюсер Йосип Пригожин з лайкою відповів “шанувальникам”, які переплутали його з ватажком приватної військової компанії “Вагнер” Євгеном Пригожиним, загиблим унаслідок авіакатастрофи. Росіяни масово почали надсилати знаменитості співчутливі коментарі, які швидко “задовбали” зірку.

Нагадаємо, юзери чи випадково, чи навмисно переплутали двох Пригожиних і почали слати співчуття дружині продюсера – Валерії, яку встигли охрестити вдовою. Жартівливі повідомлення зʼявилися і на сторінці зірки. Прочитати їх можна тут.

До речі, в червні цього року, коли в Росії “гуділи” через заколот ватажка терористів, продюсеру також дісталося. У нього вимагали повернути Ростов, розвернути колони техніки та уявляли Валерію в ролі першої леді країни.

Як пізніше зʼясувалося, у зірки тоді не було звʼязку і звернутися до підписників він зміг тільки наступного дня. Продюсер пожартував, що візьме прізвище дружини, але згодом зізнався, що був переляканим, коли його тезка йшов на Москву.

Раніше співачка Валерія з нагоди дня перемоги, 9 травня, яке святкували в РФ, звернулася до окупантів з неочікуваним проханням якнайшвидше повернутися додому.