Вчасно доставити пораненого до найближчого місця з медичною допомогою, мобільно і швидко пересуватися на  передовій, виконуючи бойові завдання, доставляти боєприпаси- все це  на фронті неможливо без автомобілів. Але, оскільки автівки – розхідний матеріал на війні, то потреба в постачанні автомобільної техніки на фронт постійно залишається на високому рівні, зокрема є потреба наших бійців в  мікроавтобусах (легкових, вантажних), санітарних та автомобілях високої прохідності.

Аби наближати нашу спільну Перемогу, забезпечуючи наших захисників усім необхідним,  поставив собі за мету  в черговий раз власним коштом придбати за кордоном і доставити в Україну для наших воїнів необхідні автомобілі  та негайно приступив до реалізації  наміченого завдання.

Відтак, минулих півтора тижня провів у Польщі в пошуках для придбання  авто для ЗСУ. Допомагав мені переганяти автомобілі  з-за кордону в Україну наш земляк війтівчанин- Цимбал Сергій Леонідович. А також, два автомобілі з чотирьох придбаних мною в Польщі під час цієї поїздки,  з Львова до Війтівки перегнали Череушенко Сергій з с. Шумилів і Клебанський Артем з с.Війтівки. Величезна подяка їм за допомогу, яка поза всяким сумнівом повернеться їм сторицею.

Вже традиційно долучилась до допомоги: в пошуку авто для покупки для ЗСУ, в оформленні  відповідних документів та їх перекладі, в фінансуванні власним коштом нашого переміщення та перебування в Польщі,- наша землячка з с. Шумилів, яка вже тривалий час проживає в  Польщі,- Зінкевич Наталя Валентинівна. Таку доньку-справжню патріотку України, людину з добрим серцем  виховали чудові батьки: Зінкевичі Лідія Петрівна та Валентин Іванович, які нині проживають в с. Шумилів.

Дякуючи таким людям, таким українцям ми обов’язково переможемо страшного ворога, відбудуємо нашу Україну! Під час цієї крайньої   поїздки до Польщі  мною було власним коштом придбано  для ЗСУ чотири автомобілі, зокрема: пікап Mitsubishi L 200,  мікроавтобус Mercedes Vito  та  два автомобілі NISSAN Navara, які зараз  проходять технічний огляд, покраску перед  наступною передачею їх на фронт у бойові військові частини.

Все буде Україна!

Разом до Перемоги!

Володимир Зарічанський