Президент привітав Олександра з черговим захистом усіх чемпіонських поясів. Свої неймовірні досягнення в світовому боксі Усик присвячує Україні. Він постійно здобуває перемоги з молитовною вірою в нашого Господа Ісуса Христа. Істинний патріотизм приносить лише користь країні та її громадянам. Нам потрібна перемога на усіх фронтах.

Всевишній дає нам усе по вірі. А що каже Бог? «Блаженні миротворці, бо вони синами Божими назвуться» (Мф.5:9). Це не безплідна філософія, а єдність Слова і діла:

1. Молимось за мир. Нехай Байден приймає в НАТО, або надає ядерну зброю, або домовляється з Путіним. Всі ми — під Богом. І він також. Кому потрібна війна до останнього українця?

2. Молимось за мир. Всевишній допоможе Володимиру Зеленському виконати головну передвиборчу обіцянку. Президент опинився в непростій ситуації з багатьох причин — видимих і невидимих… Гарант Конституції України отримав велику владу і відповідальність також по нашій вірі і взаємній довірі. Ми не повинні втрачати благородство, законне право на людське життя та свободу. Христос заплатив за все повністю і абсолютно… Істина робить нас вільними. Кому потрібна війна до останнього українця?

3. Молимось за мир. Нехай Путін пам’ятає, що спочатку він сам став хрещеним, а потім хрестив своїх дітей та онуків. Він знає Закон Божий. В нього можуть бути претензії до найвищого церковного лицеміра, до продажного оточення, до усього світу. Але не може бути будь-яких претензій до Святого Спасителя Христа!!! І навіть якщо він знищить всю Україну і зруйнує весь світ, але нашкодить своїй душі, власним рід­ним та близьким — яка йому від цього користь? Крапка. Кому потрібна війна до останнього українця?

4. Молимось за мир. Нехай все духовенство об’єд­на­ється в єдиному пості та молитві. Коли я бачу молодь на протезах, то серце обливається кров’ю. Як можна мовчати? Хто переможе духів злоби піднебесної? Боже, визволи нас від лукавого. Кому потрібна війна до останнього українця?

5. Молимось за мир. Ми не лише вшановуємо пам’ять. Нехай усі божі люди, на будь- якій відстані, об’єднаються в єдиній молитві під час кожної повітряної тривоги, під час кожної ритуальної хвилини мовчання. Переможемо зло добром. Це наше законне право. Також звільняємось від будь-якої рабської залежності — алкоголізму, наркоманії, страху, брехні та інших шкідливих «звичок». Всевишній з нами — перемога за нами. Кому потрібна війна до останнього українця?

Мир — Мир — Мир усім.

«СВОБОДА БЕЗ КОДА». Слава Отцю і Сину і Святому Духу!!!