Ну хоч вбийте, не можу сьогодні в Національний День вшанування пам’яті загиблих за Україну, не відреагувати на таке ось неподобство, перейменування вулиць у місті Гнівані на вишневу, сонячну, тиху і тому подібне…

Слава Богу, що хоч деякі вулиці назвали іменами наших загиблих героїв – гніванчан.

Ну, не можна так під час війни… НЕ МОЖНА!!!

Висловлював свою позицію стосовно перейменування моєї рідної вулиці в селі Могилівці з Першотравневої на Центральну. Пропонував невідкладно перейменувати її на ВУЛИЦЮ ГЕРОЇВ, адже на ній раніше проживало вісім могилівчан, учасників бойових дій, які полягли за Україну… Не дослухались ні староста села, ні депутати міської ради, ні сама міська рада, ні її голова. І ось новий ЛЯП. Колишній народний депутат, а нині офіцер батальйону «Свобода» Нацгвардії Андрій Іллєнко вважає, що називати вулицю Вишнева, Грушева чи Сонячна у наш час, коли триває війна, неправильно.

«Агов, вишневі ви наші? А ви не офігіли там? Це типу щоб «в разі чого» потім не перейменовувати і не пояснювати, що назва надто патріотична? Ану розкажіть, в «разі чого»? Сподіваєтесь на прихід асвабадітєлєй чи ватний переворот, вишневі наші? Не сподівайтесь, не буде ні того ні іншого», – гнівно висловився Іллєнко.

Так, свободівець вважає, якщо у котромусь із населених пунктів люди вирішили назвати вулицю «Вишнева», це вже «сигнал, що щось не то».

«Наші вулиці будуть називатися іменами Героїв війни. Чи Героїв нашого минулого. А цей вишневий переляк будемо лікувати. Спочатку добрим словом», – заявив Іллєнко.

Підписуюсь під кожним словом Андрія.

Слава Україні!

Московія має бути зруйнована.

Юрій Мельник