Жителі громади, представники органів місцевого самоврядування Піщанської громади хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх, хто віддав життя за Батьківщину, – йдеться у повідомленні.

У День пам”яті захисників України також відбулось відкриття Алеї Слави земляків, які полягли у російсько-українській землі. На відкриття Алеї прийшли родини загиблих військовослужбовців, їхні друзі й побратими. Хвилиною мовчання та покладанням квітів присутні вшанували світлу пам’ять Героїв.

Відкриття Алеї Слави – це знакова подія для Піщанської громади. Це доказ того, що найкращі сини України, які не шкодуючи свого власного життя, пішли захищати кордони нашої держави, будуть гідно вшановані. Кожен із цих Героїв, як і ми з вами мали свою сім’ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну. Боротьба за яку продовжується і сьогодні. Найважливіше, що ми зможемо зробити для загиблих героїв – це пам’ятати їх, – зазначив під час урочистостей заступник начальника районної військової адміністрації Володимир Скалій.

Світлини захисників нагадуватимуть землякам про справжню ціну свободи та зберігатимуть пам’ять про них вічно живою.