Хто тепер не знає, хто такий блогер? А якщо він ще організовує якісь заходи… Ну, наприклад, караоке в центрі міста?

Вибирає найголосистіших, найкреативніших дівчат, бо хлопці, як відомо, не дуже світяться у зв’язку із роздачею у людних місцях повісток. Зрозуміло, що всі хочуть потрапити в поле його уваги. Бо ж хто не мріє стати суперзіркою…

Але далі «вибраним» цим блогером-масовиком дівчатам, прямо скажемо, не позаздриш. Особливо тим, хто спокушається на пропозицію порозмовляти за «життя» і майбутню «ка­р’єру», в якій обіцяє посприяти «відомий» блогер.

Бо Алек, відібравши жертву за смаком, як тільки дівчина потрапляла в квартиру, гвалтував її. А далі, якщо жертва не змирялась, то шантажував її.

Блогер же — говорити і переконувати уміє…

Так його жертвами стало чимало дівчат. За нашою інформацією, блогер Алек, він же Март, промишляв цим більше двох років. Тобто, кому війна, кому мать родна… як кажуть. Бо Алек, як бачите, досі не воює… Вірніше, воює, але з безпомічними дівчатами…

Але всі вони, в тому числі і жертви, що розповіли свої історії кореспонденту «33-го», не наважувались звернутись у поліцію. Бо Алек переконував, що весь акт статевого насильства записаний на приховану камеру, і коли він це виставить в соцмережі, то батьки та друзі вмить відвернуться від дівчини. Вона стане суспільним посміховиськом...

Так жертв, згвалтованих та заляканих, ставало десятки, а Алек, відчуваючи свою безкарність, нахабнів ще більше...

Як йому вдалось за весь цей час, не бути призваним, коли навіть вже відомі зірки на фронті — запитання до військкомату...

Перед тим, як розпочати наші зустрічі із реальними жертвами, до редакції «33-го» надійшло ось таке звернення:

– У Вінниці 25-річний Олександр, відомий як Алек Март, протягом декількох років запрошує неповнолітніх дівчат до своєї квартири, де здійснює над ними сексуальне насильство.

Наразі Олександр відомий як організатор караоке у центрі міста. Зазвичай він підходить до людей із проханням підписатись на його телеграм-канал, проте неодноразово були випадки, коли він залицявся до дівчат віком від 13 до 16 років, запрошуючи їх на вечерю із переглядом фільму у себе вдома. Він запевняв дівчат, що у сусідній кімнаті сидить його мати, аби ті не хвилювались. Як наслідок, блогер утримував жертв у своєму помешканні, гвалтував їх.

Коли ми почали власне розслідування, то виявили у соцмережах чимало повідомлень про те, що деякі потерпілі вже наважились звернутись до поліції. Але результатів немає. Запитували – чому? Невже гвалтівник-педофіл має «кришу» та все «порішав»?.. Щоправда, караоке біля башти та міськвиконкому, як він до цього організовував, вже не видно.

Чи дійсно поліція розслідує справу про згвалтування і чи затягує її – ми запитали у прессекретаря Вінницької обласної поліції Заріни Маєвської. Ось що вона повідомила:

– Згідно з заявами потерпілих від сексуального насильства, триває розслідування кримінальної справи за статтею 152 частини 3 Кримінального кодексу України. А це означає, що відомий блогер Алек підозрюється у згвалтуванні неповнолітніх осіб. Зверніть увагу, які навіть не досягли 14-річного віку.

Уявляєте, як може «поспівати» ваша донька чи онука в такому «караоке». Як бачите, і блогери бувають різними. Адже за морально-етичними нормами та перевірками на доброчесність їх не перевіряють...

Не так давно ми повідомляли, що батько відомої блогерки із мільйонними довоєнними заробітками підозрювався у такій же педофілії. Але він був оператором та знімав кліпи про талановитих дітей... А далі розбещував їх.

Жителі Немирівської ТГ переконували журналістів «33-го», що все було вже доведено і гвалтівник-педофіл мав сісти за це на довгі роки за грати...

Але він має дуже популярну доньку та зятя, шоумена, наближеного до влади країни, та сина, спортсмена-чемпіона.

Ось вони, кажуть, і зам'яли цю справу. Але батька покарав Бог. Він тепер алкоголік та бомж. Від нього відвернулись рідні діти. Донька-мільйонерка навіть на їжу батькові кошти не дає... Напевно, вичерпав ліміт на викуп тієї аморальної справи...

Тепер і донька мешкає у США, розлучилась із чоловіком. Блогеркою продовжує працювати. Але навряд чи вона коли-небудь зізнається, що ось так переступила через долі згвалтованих ним дітей, щоб врятувати від тюрми батька... чи свою репутацію.

Нам пообіцяли, що справа невдовзі піде до суду. Тому беремо її на особливий контроль. Чи не викуплять і Алека впливові родичі — переконаємось всі разом.

Коли верстався номер газети, стало відомо, що у Могилів-По­дільському районі затриманий серійний гвалтівник, якого  судитимуть.

Олександра Кузьміч