«Где вы должны быть: там, где можете уничтожить танк или пулемет? Или там, где создается рамочная конструкция всей этой войны?» — ексрадник ОП Олексій Арестович пояснив, чому він не воює на полі бою.

Запевняє, що має вагомий вплив на формування політичної та інформаційної рамки «конфлікту». Навіть на Заході.

Як відомо, відомий український блогер, ексрадник голови ОП Олексій Арестович порвав стосунки із таким же відомим російським блогером, адвокатом, який підтримує Україну, Марком Фейгіним.

Спільні ефіри Фейгіна та Арестовича були дуже популярні як в Україні, так і Росії.

Марк пояснив у своєму відеозверненні:

– Це канал Марка Фейгіна, на якому він встановлюватиме правила. Ніхто з гостей, як довго б він не знаходився тут, не вказуватиме мені, що і як мені робити. Ніхто не шантажуватиме мене своїми ефірами, — заявив блогер.

«Я повинен подякувати Марку Фейгіну та його команді за дуже непростий марафон, пройдений разом протягом сімнадцяти (!) місяців війни… Але час не стоїть на місці, і все рано чи пізно змінюється. Ідемо далі — кожен своєю дорогою. Я бажаю Марку та його команді успіху — у всіх його конструктивних починаннях», — прокоментував сварку Арестович на сторінці Facebook.

Як засвідчила голова волонтерського фонду із Вінниці Діана Подолянчук, щомісяця на фонд, який вона очолює, Олексій Арестович донатить 70-75 тис. грн.

Але не всі підтримують позицію О. Арестовича, що він принесе більше користі у цивільному житті. Кажуть, що він військовий офіцер і має служити в час війни у ЗСУ. І вже звідти вести блоги, як інші.

Соломія МАВКА