Ми детально розповідали про жорстоке випробування хворобою, що випало на долю Максима — офіцера-захисника України та брата загиблого героя… Нині він обстежується у міланській лікарні.

– Захід організувала культурна Асоціація «Відродження України». Був концерт із українськими народними піснями, танці та веселощі. Наші дівчата приготували смаколики та солодощі. Особливо гостям свята сподобались вареники. Були й “залицяння” та “сватання” — як на справжніх вечорницях. Головним гостем став Максим. Захід відвідали українці з Мілана та інших міст Італії й місцеві чоловіки, які одружені із українками. Вони були вражені, побачивши нашого героя, – розповіла волонтер Юліанна Суворова. – Люди давали гроші, хто скільки міг. Підходили особисто до Максима, вітали його і теж давали допомогу. Наш герой був глибоко зворушений. На заході було багато українок-волонтерів, які навіть за кордоном допомагають нашим захисникам.

Родина Максима Хитрика надалі потребує допомоги. Допомогти Максиму можна, перерахувавши гроші на картки Ощадбанку 5167 8099 9918 89 58; Райффайзен (Аваль) 4149 5160 1000 9016 – отримувач Максим Хитрик та ПриватБанку – 5168 7551 0713 8881 – дружина Юлія Хитрик. Не будьте байдужими до нашого захисника та брата Героя України!