Зараз ми перебуваємо між першою та другою лініями оборони, завершуємо знищення підрозділів супротивника, які забезпечують прикриття відходу російських військ за другу лінію оборони.

російські війська просто стояли і чекали на українську армію, відстрілюючи техніку снарядами та дронами, але тепер цей бар’єр подоланий, і окупанти змушені вдаватися до маневрів, а ми повернули після розмінування на полі бою свої танки та іншу бронетехніку.

Противник підтягує резерви не лише з України, а й із росії.

Але рано чи пізно у росіян закінчаться всі найкращі солдати. Це дасть нам стимул атакувати більше та швидше. У нас все попереду.

Коли ми почали контрнаступ, ми витратили більше часу, ніж очікували, на розмінування територій.

На жаль, евакуацію поранених було ускладнено. І це теж уповільнювало наш поступ.

На мою думку, росіяни вважали, що українці не пройдуть цієї лінії оборони.

Готувалися понад рік.


Щойно там з'являлася якась техніка, вони одразу ж починали її обстрілювати та знищувати. Тому розмінування проводилося лише піхотою та лише вночі.

Між першою та другою лінією захисту дуже велика різниця — друга лінія побудована не так добре, тому ЗСУ можуть використовувати техніку.

Чим ближче до перемоги, тим складніше. Чому? Тому що, на жаль, ми втрачаємо найсильніших та найкращих. Тож тепер ми маємо сконцентруватися на певних областях і довести справу до кінця.

Як би нам усім не було тяжко", — констатував Тарнавський.