Французька гуманітарна організація виділяє гранти в 400 000 гривень для жінок, які ведуть малий бізнес на Вінниччині.

Гуманітарна організація ACTED запрошує власниць та керівниць малого бізнесу Вінницької області на інформаційну зустріч. Учасницям розповідатимуть про програму «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення та розвитку» (SEED).

Про це повідомляють у Вінницькій обласній раді.

Програма спрямована на підтримку економічного розвитку жінок, розширення можливостей для зайнятості та підприємництва, відновлення та створення нових джерел доходу. На зустрічі обговорять проблеми та потреби малого бізнесу Вінницької області. Також нададуть інформацію про грантову програму для малого бізнесу (400 000 грн – на один грант).

“В рамках програми ACTED планує надати фінансову підтримку у вигляді грантів, спрямованих на допомогу перезапуску та/або підвищенню можливостей діяльності місцевих та релокованих малих підприємств. Гранти будуть надані шляхом конкурсного відбору. Основними критеріями відбору буде здатність підприємства зберегти та/або створити робочі місця завдяки інвестиціям. Грант може бути використаний для переоснащення/переобладнання підприємства та субсидування витрат на операції та працевлаштування протягом початкового періоду”, – йдеться в повідомленні.

Зустріч відбудеться 26 вересня з 12:00 до 14:00 за адресою: м. Вінниця, вул. Григорія Сковороди, 11 (колишня Пушкіна, 11), ХАБ «Місто змістів». Для участі обов’язкова попередня реєстрація.